Merhaba Cooler Master CK350 Red Switch klavye kullanıyordum Outemu Switch'li 5 6 ay sonra tuşları basmama başladı 4 5 tane tuşu, ben de garantiye gönderdim 1 ay kadar bekledim en sonunda iade ettiler. Şimdi üstüne koyup daha kaliteli bir klavye almak istiyorum ama enter büyük, Shift küçük olmalı ve büyük klavye olsun istemiyorum. Yani CK350 tarzında maksimum 900 TL bütçeli bana bir klavye önerebilir misiniz Red Switch olmak şartıyla?
En ucuz Asus Tuf K7 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf K7 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.246,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Tuf K7 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf K7 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.246,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gigabyte Aorus K1 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Gigabyte Aorus K1 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
K68 hoşuma gitti çünkü enter büyük shift küçük ya tek kırmızı olması çokta önemli değil önceki klavyem RGB'di tek renk kullanıyordum bu Logitech G512 Brown veya ROMER-G ler nasıl?
COOLER MASTER CK550 V2 Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CK-550-GKTR1-TU ITOPYA'da.
www.itopya.com
Aslında aradığım klavye tipi bu şekilde TTC switch nasıl bilmiyorum ve gerçekten önceden coolermaster kullandığım ve pişman olduğum için tekrar almak istemiyorum.
Romer-G kötü. Çift tıklama sorunlarıyla meşhurlar. G512'de GX Brown var ama bence Cherry MX Switchler varken alınmaz. TTC Switchler hakkında çok bilgim yok.
İşte Outemu vardı CK 350 Red switchte 5 6 ayda çift tıklama basmama sorunları vardı bir çok tuşta Cherry MX geçince farkı hissedebilirmiyim bu sorun yaşarmıyım K68 de biraz büyük logitech ve ck 350 ye göre ama.