900 TL RGB Mekanik Klavye Önerisi

RGB,tam boyutlu,fazla sesi olsun istemiyorum. Bildiğim kadarıyla red switchler fazla sesli değil. Dediklerinize baktım.

RGB,tam boyutlu,fazla sesi olsun istemiyorum. Bildiğim kadarıyla red switchler fazla sesli değil. Dediklerinize baktım.
O zaman Hyperx Alloy Origins, Cooler Master MK750, Corsair K70 ve Apex 7 klavyelerinin incelemelerine bakarak beğendiğiniz modeli alabilirsiniz.

O zaman HyperX alloy Origins, Cooler Master MK750, Corsair K70 ve Apex 7 klavyelerinin incelemelerine bakarak beğendiğiniz modeli alabilirsiniz.

HyperX alloy Origin'si fazla beğenemedim, CM MK750 hoş duruyor,ama Corsair K70 ve Apex 7 bütçemi aşıyor 1200TL'den aşağıya bulamadım. Benim bütçem 900TL.

HyperX alloy Origin'si fazla beğenemedim, CM MK750 hoş duruyor,ama Corsair K70 ve Apex 7 bütçemi aşıyor 1200TL'den aşağıya bulamadım. Benim bütçem 900TL.
O zaman MK750'yi alabilirsiniz. Sosyal'de bir kullanıcı incelemesini yapmıştı. Onu da konuya etiketliyorum ki size daha iyi bilgi versin. @UmuTzn

Şu an indirimde strafe var. Corsair Strafe Rgb Mk.2 Cherry Mx Silent Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi CH-9104113-TR | Trendyol bahsettiğin bu mu?

VPN kullandığım için link açılmıyor ama evet bahsettiği klavye bu.

Bayağı iyi indirime düşmüş. Aslında normal fiyatı o civarlarda idi lakin dolar ile hepsi arttı. Ama fiyatının hakkını verir, kesinlikle alın.

Tamamdır çok teşekkür ediyorum önerileriniz için, başka öneri gelmezse muhtemelen Corsair strafe MK2 silent modelini alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…