900 TL Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Şu anki bilgisayarım o kadar iyi değil.
Örnek olarak League of Legends te normal boş bir alanda 50-60 fps alırken adamların olduğu ve minyonların(hayvanların) olduğu yerde ciddi bir fps düşüşü oluyor. Heleki arka planda Skype gibi program açıkken 5-10 fps arası alıyorum.

Ekran kartım ATI Radeon HD 2400 PRO 512 Mb
2.5 Gb Ram ddr 400
Amd Athlon(tm) 64 Processor 3700+ 2.2ghz

Windows xp de çok kasıyordu şöyle söyliyim CPU Kullanımı %100 den aşşağıya inmiyordu bende Windows 7 yaptım. Bana 800-900 TL ye bir pc toplamamı önerirseniz sevinirim. En azından League of Legends te kasmayan bi pc olsun.

Windows 8'e geçip bir daha oyunu açmayı deneyin. Yine de olmazsa bence sıfırdan Pc toplamak yerine anakartınıza ve kasanıza göre upgrade yapmanız daha iyi olacaktır.

Daha stabil, performanslı çalışmasını sağlıyor bilgisayarın. Özellikle Windows 7'ye göre. Hatta siz direk 8.1 kurun.

Anladım o zaman gidip bilgisayarı bırakayım bilgisayarcımıza yardımınız için teşekkürler.

Bilgisayarı bilgisayarcınıza götürmenize gerek yok. Kendiniz yapabilirsiniz. Korkmayın. Sosyal'de rehber var isterseniz ondan faydalanabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…