900 TL Sistem Toplama

ASSANS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar bütcemi yükselttim 900 Tl'ye çıkarttım. Anakart , işlemci , ekran kartı , ram , power veya kasa + powerde olabilir. Kasam var boyut olarak MidT ve birde harddiskim var. Diğer bütün bileşenler yeniden alıcağım yardımlarınızı bekliyorum. Sistemi yeni oyunlar için kullanacağım eylül ayında oyunlar çıkıyor mağlum :) Sistemi yenileme gereksinimi duydum yardımlarınızı bekliyorum.

Parçalar VATANCOMPUTER'dan Olursa daha iyi olur. İnternetten alışveriş yapmayı sevmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
900 TL'ye anca APU sistem toplanabilir.

Bütçeni Biraz Daha Zorlayabilirsen bunu alabilirsin ama beğenmez isen başka arkadaşların cevaplarını bekle.

Adsız.png

Peki bu sistem nsaıl?
  • P81-plus anakart
  • G3258 İşlemci
  • r7 260x ekran kartı
  • 500 w 80 plus power
  • G.SKİLL 4 GB 1666MHZ RAM

909 TL Tutuyor. Bu sistem APU'dan Daha iyi değil mi?

900 TL'ye Anca APU sistem toplana bilir.

Bütçeni Biraz Daha Zorlaya bilirsen bunu alabilirsin ama beğenmez isen başka arkadaşların cevaplarını bekle.
O işlemciye soğutucu takmak bence çok saçma.

Belirttiğin sistem çok saçma değil mi hocam? Ekran kartına 400 TL Vericem 128 bit alıcam GB Önemli değil benim için bit önemli hem Ekran kartı ve işlemci darboğaz yapar bence.

Hocam APU'lu Sistemin içindeki ekran kartı gücünü zaten Bellekten almıyor mu? Kasaya gerek yok şimdikiyle idare ederim. TAURO SERİSİ 80 PLUS 500 WATT Poweri yeter artan parayla da Ram'i yükseltirim 2x4 Yaparım daha iyi olmaz mı ?

Senin için bit önemliyse bit değeri yüksek bir ekran kartı al :)
Sadece gb veya bit değerine bakılmaz ekran kartı tercih ederken.

İddalaşamam hocam haklısınız ama ben o ekran kartına 430 Tl vermem.

Her zaman karşılaştırmalara bakarak kendinizi kandırmayın hocam. Benim dediğim kart bütceme uygun kart olduğu için dedim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı