900 TL'ye 2.el RX 580 Alınır mı?

Benchmark programları yerine oyunlarda test edin kartı. Benim de 60 derecede %50 ayarlı ve 65'e ulaşmıyor bile. Kartın soğutması rol oynuyor bu durumda. Bellekler stok halde kaç MHz?

Benchmark programları yerine oyunlarda test edin kartı. Benim de 60 derecede %50 ayarlı ve 65'e ulaşmıyor bile. Kartın soğutması rol oynuyor bu durumda. Bellekler stok halde kaç MHz?
Stok halde 1750MHZ. Samsung marka bellekler. Oyunlarda da 80 dereceleri gördüm. Fan ayarını da AMD'nin programından yapamayınca MSI Afterburner'den yaptım. Kartımın soğutması pekte iyi değil açıksası Asus Dual modeli.

Hocam normal sayılır rahat olun. Kış gelince ciddi düşüş olacaktır.

He ya ısınsın daha iyi. Kart yıpranıyor kardeşim ısındıkça bilmem biliyor musun ?

Hocam hiçbir MHZ değerine karışmadım sadece -100 voltaj yaptım Afterburner üzerinden. 80-81'den 74-75 dereceye düştü. Düşük GPU kullanım sorununu halledince 80'leri geçmeye başladı.

Bu ısılarla kartın yanmayacağını sende biliyorsun, fanboyluk yapmayı bıraksan artık.
Kart yanar mı dedim kardeşim. Yıpranmak ile yanmak arasında fark var. 55 derece maksimum sıcaklık alan bir ürünle 80 derece alan aynı ömre sahip olacak diyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…