900 TL'ye AMD sistem toplama

Tharmasisian

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Profesyonel CS:GO Oyuncusu
Merhaba arkadaşlar, konu başlığında belirttiğim gibi 900 tl'ye AMD sistem toplamak istiyorum. Şu an RAM sıkıntım da var o yüzden 4 GB olarakta RAM alarak 6 GB ram kullanacağım. Öncelikle kafamdakiler şunlar:
  • Radeon R7 260x 2 GB 128 bit GDDR5 ekran kartı
  • AMD FX 6130 6 Core 95 watt işlemci
  • 600 watt veya 700 watt 80 Plus PSU
  • AM3+ soket DDR3 MicroAtX (marka fark etmez) anakart

Sizce bu donanımları alsam oyunları en az orta seviyede grafiklerle oynayabilir miyim ? The Evil Within, Call of Duty Ghosts/Advanced Warfare, Battlefield 4. Bu oyunlar öncelikli bunları en az orta grafiklerle 1440x900 çözünürlükte oynayabilir miyim? Yoksa siz bana daha iyi bir sistem yapar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi fx6300 yapıp, bütçeyi dengelemek için Psu'dan kısmanı tavsiye ederim 500W'lık bir psu rahat yeter. İmzamdaki sistemle ben BF4'ü High'da 45-55 fps'de oynuyorum. Çözünürlüğüm 1600x900.

Allah senden razı olsun güzel kardeşim bende almak istiyorum FX 6300 ama soğutma işi sıkıntıya sokuyor beni yanındaki fanı takacağım yanar diye korkuyorum o yüzden biraz daha düşük almak istedim hele 500 watt 80 plus PSU kullanabileceğimi öğrenmek güzel çok teşekkür ederim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…