omer.r Picopat Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 195 Çözümler 1 26 Ekim 2022 #1 Sıfırı 900, ikinci eli 450 civarında. Garantili ikinci ele yönelmeli miyim?
Can Pasha Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 58 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #2 Ben çoğu ürünü ikinci el alıyorum şu ana kadar kazıklanmadım lakin olmayacağı anlamına gelmiyor, elden alman daha sağlıklı olur.
Ben çoğu ürünü ikinci el alıyorum şu ana kadar kazıklanmadım lakin olmayacağı anlamına gelmiyor, elden alman daha sağlıklı olur.
omer.r Picopat Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 195 Çözümler 1 26 Ekim 2022 #3 Elden 2. el garantili bulursam alacağım o zaman.
Can Pasha Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 58 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #4 omer.r dedi: Elden 2. el garantili bulursam alacağım o zaman. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun bende ikinci el garantisiz Razer Kraken X aldım hiçbir sorunu yok , havuzlu sitelerden alırsanız daha mantıklı olur ürün geldiğinde açıp bakar ona göre onaylarsınız baktınız bir problem var iade edersiniz
omer.r dedi: Elden 2. el garantili bulursam alacağım o zaman. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun bende ikinci el garantisiz Razer Kraken X aldım hiçbir sorunu yok , havuzlu sitelerden alırsanız daha mantıklı olur ürün geldiğinde açıp bakar ona göre onaylarsınız baktınız bir problem var iade edersiniz