900 TL'ye kadar kulaklık önerisi

Bütçe
900

kazim07

Kilopat
Arkadaşlar selam, bir süre önce halihazırda kullandığım kulaklığım (Gamepower Warlord) bozuldu ve haliyle yeni bir kulaklık almam gerekiyor. Mikrofonu kaliteli olan genel olarak oyun oynarken ve müzik dinlerken beni tatmin edebilecek bir kulaklık arıyorum bütçem 900TL biraz daha çıkabilirim belki. Şu an kafamda 5 adet model var bunların hepsini aşağıya yazdım içlerinden sizin önerebileceğiniz veya halihazırda kullandığınız kulaklıklar var ise tavsiyelerinizi veya dikkat etmem gereken şeyleri eksileri ve artıları ile birlikte söylerseniz çok sevinirim. Bu kulaklıklar dışında önerebileceğiniz marka modeller var ise onlara da bakabilirim. Aynı zamanda bir de telefonumda kullanmak için kablolu kulaklık bakıyorum varsa öneriniz onu da alabilirim.

Bilgisayar için:
JBL quantum 200.
Razer hds Kraken X
Rampage RM-K88 X-Raider
Razer thresher Tournament Edition.
Cooler Master CH321.

Telefon için:
Baseus encok H06.

Soracak olursanız, şu an için ısınmış olduğum kulaklıklar arasında Rampage ve Razer markalarının kulaklıkları bulunmakta.

Son düzenleme:
BlackShark V2 X veya Anker Q10i bakabilirsin.

Razer thresher Tournament Edition modelini aldım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…