Meren_45 Yoctopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #11 TGRDMZ dedi: 2000 TL şu anda? Bunu mu diyorsunuz ama sağlam mıdır bu? Genişletmek için tıkla... Şeffaf beyaz 1300 TL ben 3 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım rgbsi çok kuvvetli ve çok fazla modu var ayrıca sesi de çok güzel
TGRDMZ dedi: 2000 TL şu anda? Bunu mu diyorsunuz ama sağlam mıdır bu? Genişletmek için tıkla... Şeffaf beyaz 1300 TL ben 3 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım rgbsi çok kuvvetli ve çok fazla modu var ayrıca sesi de çok güzel
E egecabbar Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 894 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #12 TGRDMZ dedi: Konuyu tekrar açıyorum 2 tane klavye buldum hangisi mantıklı? Aliexpress.com Hepsiburada Bütçe 950. Genişletmek için tıkla... Şunu çekebilirsiniz gibi E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Vergi dahil 400 500 falan oluyor
TGRDMZ dedi: Konuyu tekrar açıyorum 2 tane klavye buldum hangisi mantıklı? Aliexpress.com Hepsiburada Bütçe 950. Genişletmek için tıkla... Şunu çekebilirsiniz gibi E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Vergi dahil 400 500 falan oluyor
TGRDMZ Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 160 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #13 Şimdi hangisi daha mantıklı kararsız kaldım.
Laudatory Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 10 Temmuz 2024 #14 TGRDMZ dedi: Şimdi hangisi daha mantıklı kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Z686 şuan en mantıklı olan bence hem RGB hem yön tuşları var hem ucuza geliyor.
TGRDMZ dedi: Şimdi hangisi daha mantıklı kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Z686 şuan en mantıklı olan bence hem RGB hem yön tuşları var hem ucuza geliyor.
TGRDMZ Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 160 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #15 Laudatory dedi: Z686 şuan en mantıklı olan bence hem RGB hem yön tuşları var hem ucuza geliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Teşekkürler ben bu klavyeyi alıyorum o zaman.
Laudatory dedi: Z686 şuan en mantıklı olan bence hem RGB hem yön tuşları var hem ucuza geliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Teşekkürler ben bu klavyeyi alıyorum o zaman.