900 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
900 TL

WanceVance

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox series X
Ben şimdi 400 TL'ye deneme amaçlı mouse almıştım. Bozuldu sağlam bir mouse almak istiyorum. Kolayca bozulmayan ve ele tam oturan bir mouse olsa daha iyi olur. Sağlakım, sizce hangi fareyi almalıyım?

Ne zaman bir mouse önerisi görsem 1 dk geçmeden bu mouse öneriliyor. Geçen 1 eleman gördüm son 1 aydaki tüm mouse önerilerine ilk cevap veren kişi.

Bu kadar çekememezlik bile dediğimi kanıtlıyor normalde acil yardımlık konu olsa bakmazlar bir olumsuz bir şey dedim toplanmışlar. Max TR insanı.

Bır şey soracagım, onerılen fareyı kullandın mı? Swıtchlerden sensorlerden yanı fare donanımlarından anlıyor musun?

Satın almayı düşündüm ancak kablosuz bana göre değil ya yıllardır kablolu kullandım. Aslında mouse gayet de iyiye benziyor ancak hiçbir özelliğini saymadan direk bu fareyi öneriyorlar ya aynı bot gibiler. O adamın cevabını görmesem detaylıca almaman gereken fareleri sıralardım ama keyfim kaçtı fareyi atıyor s olup gidiyor komedi gibi.

Urunun sayfasında gereklı butun bılgıler zaten verılmıs. Bu forumda ısın ehlı ınsanların yaptıgı tavsıyeler ardından genel olarak herkes o tavsıyede bulunur. Ben de tavsıyeye uyarak yakınıma aldırmıstım, 2 ay kadardır kullanıyor. Bende birkaç el CS attım o fareyle, gercekten bu fıyata bedava.

Bunu al gerisini düşünme hem indirimde de ( beyaz rengi de var )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı