3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 27 Ocak 2024 #11 emirr14n dedi: Razer DeathAdder Essential aldım. Genişletmek için tıkla... İptal edin hocam ürün sorunlu. Geçmiş olsun.
emirr14n dedi: Razer DeathAdder Essential aldım. Genişletmek için tıkla... İptal edin hocam ürün sorunlu. Geçmiş olsun.
emirr14n Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 162 27 Ocak 2024 #12 382019 dedi: İptal edin hocam ürün sorunlu. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Neden? yorumlar güzeldi
382019 dedi: İptal edin hocam ürün sorunlu. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Neden? yorumlar güzeldi
rexxz Hectopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #13 emirr14n dedi: Razer DeathAdder Essential aldım. Genişletmek için tıkla... Prime varken cidden mi neyse hayırlı olsun. emirr14n dedi: Neden? Yorumlar güzeldi. Genişletmek için tıkla... Hocam forumda yazmışlar zaten kronik sorunlu diye o fiyata Prime var hem kronik sorunlu hem de malzeme kalitesi kötü ve sensör rezalet.
emirr14n dedi: Razer DeathAdder Essential aldım. Genişletmek için tıkla... Prime varken cidden mi neyse hayırlı olsun. emirr14n dedi: Neden? Yorumlar güzeldi. Genişletmek için tıkla... Hocam forumda yazmışlar zaten kronik sorunlu diye o fiyata Prime var hem kronik sorunlu hem de malzeme kalitesi kötü ve sensör rezalet.
emirr14n Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 162 27 Ocak 2024 #14 rexxz dedi: Prime varken cidden mi neyse hayırlı olsun. Hocam forumda yazmışlar zaten kronik sorunlu diye o fiyata Prime var hem kronik sorunlu hem de malzeme kalitesi kötü ve sensör rezalet. Genişletmek için tıkla... Ciddiyseniz iade edeyim?
rexxz dedi: Prime varken cidden mi neyse hayırlı olsun. Hocam forumda yazmışlar zaten kronik sorunlu diye o fiyata Prime var hem kronik sorunlu hem de malzeme kalitesi kötü ve sensör rezalet. Genişletmek için tıkla... Ciddiyseniz iade edeyim?
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 27 Ocak 2024 #15 emirr14n dedi: Neden? yorumlar güzeldi Genişletmek için tıkla... Yorumları aldırış etmeyiniz hocam, Technopat'da açılan konulara baksanız anlarsınız zaten. Yorumlarda 1 gün kullanıp yorum yapıyorlar, bu yüzden yorumlara bakmayın diyoruz insanlara zaten. Kalitesiz sensör, çabuk bozulan tekerlek..
emirr14n dedi: Neden? yorumlar güzeldi Genişletmek için tıkla... Yorumları aldırış etmeyiniz hocam, Technopat'da açılan konulara baksanız anlarsınız zaten. Yorumlarda 1 gün kullanıp yorum yapıyorlar, bu yüzden yorumlara bakmayın diyoruz insanlara zaten. Kalitesiz sensör, çabuk bozulan tekerlek..
emirr14n Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 162 27 Ocak 2024 #16 382019 dedi: Yorumları aldırış etmeyiniz hocam, Technopat'ta açılan konulara baksanız anlarsınız zaten. Yorumlarda 1 gün kullanıp yorum yapıyorlar, bu yüzden yorumlara bakmayın diyoruz insanlara zaten. Kalitesiz sensör, çabuk bozulan tekerlek. Genişletmek için tıkla... O zaman iptal ediyorum.
382019 dedi: Yorumları aldırış etmeyiniz hocam, Technopat'ta açılan konulara baksanız anlarsınız zaten. Yorumlarda 1 gün kullanıp yorum yapıyorlar, bu yüzden yorumlara bakmayın diyoruz insanlara zaten. Kalitesiz sensör, çabuk bozulan tekerlek. Genişletmek için tıkla... O zaman iptal ediyorum.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 27 Ocak 2024 #17 emirr14n dedi: Ciddiyseniz iade edeyim? Genişletmek için tıkla... emirr14n dedi: O zaman iptal ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yorumları kötüden iyiye sıralayınca belli oluyor kronik sorunları zaten hocam. Edin.
emirr14n dedi: Ciddiyseniz iade edeyim? Genişletmek için tıkla... emirr14n dedi: O zaman iptal ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yorumları kötüden iyiye sıralayınca belli oluyor kronik sorunları zaten hocam. Edin.
emirr14n Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 162 27 Ocak 2024 #18 382019 dedi: Yorumları kötüden iyiye sıralayınca belli oluyor kronik sorunları zaten hocam. Edin. Genişletmek için tıkla... Sizin attığınız mouse pad iyi midir sorun çıkarmaz değil mi hızlı oynayınca. O pad + Prime mouseı alıyorum o zaman.
382019 dedi: Yorumları kötüden iyiye sıralayınca belli oluyor kronik sorunları zaten hocam. Edin. Genişletmek için tıkla... Sizin attığınız mouse pad iyi midir sorun çıkarmaz değil mi hızlı oynayınca. O pad + Prime mouseı alıyorum o zaman.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 27 Ocak 2024 #19 emirr14n dedi: Sizin attığınız mouse pad iyi midir sorun çıkarmaz değil mi hızlı oynayınca. O pad + Prime mouseı alıyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... İyi hocam yıllardır tercih ediyorum / ettiriyorum zaten.
emirr14n dedi: Sizin attığınız mouse pad iyi midir sorun çıkarmaz değil mi hızlı oynayınca. O pad + Prime mouseı alıyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... İyi hocam yıllardır tercih ediyorum / ettiriyorum zaten.
rexxz Hectopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #20 emirr14n dedi: Ciddiyseniz iade edeyim? Genişletmek için tıkla... Sizden ricam lütfen iade edin Prime çok daha iyi. emirr14n dedi: Sizin attığınız mouse pad iyi midir sorun çıkarmaz değil mi hızlı oynayınca. O pad + Prime mouseı alıyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Kendim kullanıyorum adeta şaheser.
emirr14n dedi: Ciddiyseniz iade edeyim? Genişletmek için tıkla... Sizden ricam lütfen iade edin Prime çok daha iyi. emirr14n dedi: Sizin attığınız mouse pad iyi midir sorun çıkarmaz değil mi hızlı oynayınca. O pad + Prime mouseı alıyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Kendim kullanıyorum adeta şaheser.