900 TL'ye mouse ve mouse pad önerisi

@AliEgemen @Aodien_yigit @Wone @zoky787 @562410 @rexxz @erme @382019 gereksiz dislike atıyorsunuz 2 Mouse'da kullandım hiçbir sıknıtı yaşamadım teknoloji biraz şans işi.
Şans işi falan değil hocam git araştır lütfen Esssential modelinin sorunlarını, sorun yaşamayan yok

Essential modelinin scrollunun ömrü en fazla 2 hafta.

Ayrıca;

Her ürünün bir serisinde sıkıntı olur G102'de öyleydi yeni serisinde böyle bir sıkıntı yok artık attığın konu 3 yıllık sence bir sıkıntı olsaydı hala yenisi üretilip satılır mıydı?

Hâlâ var dostum arkadaşım aldı ve sorun yaşadı geçen ay. Ürün aynı ürün, ne sensörü değişti ne switch ne encoder.

2 öğün iskender parasına mouse alıyorsun RGB'li hala Türkiye'nin en iyi mouse fiyat performans ürünü.
Lenovo Legion M300S varken ve Steelseries Prime varken değil maalesef. Bilginizin olmadığı konulara yorum yapmayın lütfen.

Lenovo Legion M300s varken ve SteelSeries Prime varken değil maalesef. Bilginizin olmadığı konulara yorum yapmayın lütfen.

Lenovo'nun her ürününde sorun yaşadım şimdiye kadar telefonunu kullandım monitörünü kullandım bilgisyarını kullandım her şeyi sorunluydu. Çok kalitesiz fiyat performans ürünleri yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…