900 TL'ye PSU önerisi

frknbkr2

Centipat
Daha fazla  
Dediğim gibi 800-900 TL'ye PSU almam lazım. Eski PSU bozuldu i5 4590, GTX 1650 sistemime hangi PSU'yu almalıyım? FSP HD500 düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Bazıları zamanla fandan ses geliyor diyor bazıları 2-3 senedir hala ses yok diyorlar. Tavsiye eder misiniz?

Bütçe artarsa:

Bu PSU cızırtı sorunlu diye hatırlıyorum güncel bilen varsa yazsın.

Bütçe artarsa:

Bu PSU cızırtı sorunlu diye hatırlıyorum güncel bilen varsa yazsın.
Hocam hv pro yerine dediğim FSP HD 500 daha iyi olmaz mı?https://www.hepsiburada.com/fsp-500...=metaverse+bilişim&url_src=and-product-detail

PSU Öneri

Hocam PSU fiyatları gerçeketen uçmış durumda. Ancak bunu bulabildim.

Altın sertifikası sizi aldattı galiba. Altın sertifikası olması PSU'nun kalitesini verdiği voltajı kapasitörlerin kalitesini belirlemez. Bu PSU'da topu topu 3 koruma var. Ve daha diğerlerine girmiyorum bile...

Şu rezalet PSU'da bile 4 koruma var.

O PSU'yu bilmiyorum. HV Pro iyidir ama.

@frknbkr2

Konudaki tek alınabilir model Performance GD, bütçen çıkışmıyorsa ikinci elden bakabilirsin.

O durumda da sıfır ürünse H3 Pro'da olur.
Teknohafi ismindeki satıcı galiba kullanılmış Hyper Pro yolluyormuş hocam, sıfır yollamadığını duydum ben de.

Hocam 900u aşamam maalesef en mantıklısıda fsp gibi yalnız şimdi hv proya baktım verimlilik %85 ve sertifika 80+ var Hd500de ise %88 verimlilik 80+ bronz sertifika var. Ne yönden daha iyi biraz açabilir misiniz?
Birde fsp hyper pro buldum üçü arasında bir yönlendirebilir misiniz?
HYPER PRO H3 500W
HV PRO
HD500

Hocam 900u aşamam maalesef en mantıklısıda fsp gibi yalnız şimdi hv proya baktım verimlilik %85 ve sertifika 80+ var Hd500de ise %88 verimlilik 80+ bronz sertifika var. Ne yönden daha iyi biraz açabilir misiniz?
Birde fsp hyper pro buldum üçü arasında bir yönlendirebilir misiniz?
HYPER PRO H3 500W
HV PRO
HD500
İkinci el olmaz mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı