900 Tlye Sistem Önerisi

ASSANS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlarım;

Elimde 900 TL gibi bir bütçe var. Mevcut sistemi yenileyeceğim. Kasa ve hard disk dışında
anakart, işlemci, ekran kartı, RAM ve güç kaynağını değiştireceğim. Yeni çıkan oyunları oynamak için böyle bir karar aldım. Fakat bütçem sınırlı. 900 TL. Aslında ben bir sistem dizmiştim. Ama sizlerinde kararlarını almak istedim. Teşekkürler.

• Anakart: 760GM-P23 (FX) AM3+
  • İşlemci:AMD FX X6 6300
  • RAM: 4GB Value DDR3 1333MHz
  • Ekran kartı: R7 260X SAPPHİRE
  • Güç kaynağı: TAURO SERİSİ 80PLUS 500W

Toplam 911 TL. En fazla bu kadar verebildim.

• Bu sistem kötü mü ?
Anakartın eski olduğunu bellek hızlarının az olduğunu biliyorum. İleride yükseltme yapıp anakart ve RAM'i değiştireceğim. Sizce bu sistem olmuş mu ? Yarın almaya gideceğim. İnşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi hoş demişsinde Powerim yetmezki hocam ona 45 TL LİK BİR POWER

Düşük bütceliler Amd 'ye yönelmezmi hocam vallahi ne yapacağıma karar veremedim diğer arkadaşlarında yorumlarını değerlendireceğim

Fx işlemciler için 760 chipset'i kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum. Marka ne olursa olsun. 760 chipset, Fx işlemciler için uygun anakart değildir. Baskı altında ani Fps düşmeleri yaşayabilirsiniz. Sizin yapacağınız en mantıklı şey 970 chipsetli bir anakart alıp işlemciyi Fx 6300 yapmak. Kubilay arkadaşında önerdiği gibi işlemciyi İ3 4150 yapabilirsiniz. Aynı performansı alırsınız. Üstelik daha az enerji tüketir ve çekirdek başına performansı daha fazladır.

Dostum İ3 4150 ile Fx 6300 kafa kafaya işlemciler. Hatta o.c yapmıyorsan i3 geçiyor. Bana kalırsa bu bütçeye maksimum bu sistem olur.
Kısacası benim sistemi gönül rahatlığı ile alıp, keyfine bakabilirsin.

Son düzenleme:
Cevaplarınız için teşekkürler Kubilay22 Adlı Arkadaşımızın önerdiği sistemi alacağım ben oraya kasamı götüreceğim onlara parçaları söylesem onlar monte edip gönderirler demi birde parçaları taktıklarında format atılması gerekiyormu sisteme ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…