Hocam başlık hatalı oldu sanırım.Selamlar. Sorum başlıktaki gibi fakat bir sorum var. Şu an laptopumun Türkçe klavyesini kullanıyorum ama bu bütçelerde çok iyi İngilizce klavyeler var. İngilizceye geçince sorun yaşar mıyım? Deneyimli olanlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız bu konuda? İngilizce klavye için 2K Türkçe için 3K ya kadar bütçem var çünkü Türkçe keycaps 900TL.
Hocam başlık hatalı oldu sanırım.
Onun harici İngilizce klavyede çok sorun yaşamazsın çünkü tuşların yeri değişmiyor, sadece görüntü İngilizce oluyor.
200-300 daha çıkarsanız mükemmel ürünMCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
İngilizce olarak 2k nın bir tık üstünde güzel seçenekler var, bırakıyorum linkleri.Başlığı değiştirmiş moderatör sanırım. Öneriniz var mıdır?
Hocam ben gün içerisinde hem Mac TR iş hem de PC ENG klavyemi dönüşümlü olarak kullanmak durumunda kalaibliyorum. Emin olun zamanla alışıyorsunuz tuşların yerlerine de. İleride bütçeniz çıkarsa Wraith'ten Türkçe tuş takımı alabilirsiniz hemen hemen her klavyeyle uyumlu olan.