900 TL'ye Xeon 3440 sisteme ekran kartı önerisi

Merhabalar, Xeon 3440 işlemciye sahibim. Hazırda GTX 750 Ti ile kullanmaktayım fakat DP port olmadığından dolayı satmak istiyorum. 900 liraya alıcı buldum. Bana bu rakamlarda veya biraz üstünde işlemcim ile darboğaz yapmayacak bir ekran kartı önerir misiniz rica etsem?

HD 7870'e bak 750 Ti'dan çok daha güçlü.
Merhabalar, Xeon 3440 işlemciye sahibim. Hazırda GTX 750 Ti ile kullanmaktayım fakat DP port olmadığından dolayı satmak istiyorum. 900 liraya alıcı buldum. Bana bu rakamlarda veya biraz üstünde işlemcim ile darboğaz yapmayacak bir ekran kartı önerir misiniz rica etsem?
O da olmazsa R9 270X gibi kartlar da -en azından benim şehrimde- o fiyata satılıyor. Bulursan onlardan da alabilirsin.

O da olmazsa R9 270X gibi kartlar da -en azından benim şehrimde- o fiyata satılıyor. Bulursan onlardan da alabilirsin.

Şu dört ekran kartından birini alacak olsanız hangisini alırdınız.

Yasaklı site

Şu dört ekran kartından birini alacak olsanız hangisini alırdınız.
Kesinlikle HD7870. Performansı %4 daha düşük olsada daha az elektrik çekiyor. PSU yeterli ise R9 da alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı