9000 - 10.000 TL sistem toplama

atalyasai

Decapat
Daha fazla  
Oyun için bilgisayar alacağım. Sistem önerir misiniz? İkinci el dışında tek tek veya hazır sistemler olur ama ikinci el olmasın.

Sisteme ayrılmış fiyat dışında 500 - 1000 artış olabilir ama 11.000 TL dışına çıkamam.

Sistem işlemci tarafında AMD olursa daha iyi olur

Sistemin dışında 2500 TL bandında monitör de önerebilir misiniz?

Bunun gibi bir bütçe için i3 12. nesil ve 6600 bulunabilir diye düşnüüyroum hocam. AMD işlemcilerinde tam bu bütçe aralığına uyuşan bir işlemci yk

İkinci el piyasasında o fiyata alabilirken neden ikinci el istemiyorsunuz?

İkinci el piyasasında o fiyata alabilirken neden ikinci el istemiyorsunuz?
Sistemi babam alacak ve ikinci el almak istemiyor bende 2. El düşündüm ama güvenmiyorum dedi hazır sistemleri bile zor ikna ettim

Bunun gibi bir bütçe için i3 12. nesil ve 6600 bulunabilir diye düşnüüyroum hocam. AMD işlemcilerinde tam bu bütçe aralığına uyuşan bir işlemci yk
Mümkünse dediğiniz parçalarla bir sistem oluştura bilirmisiniz

Sistemi babam alacak ve ikinci el almak istemiyor bende 2. el düşündüm ama güvenmiyorum dedi hazır sistemleri bile zor ikna ettim.

Tedirgin olmasını anlıyorum ama o fiyata ikinci el alacağın bilgisayar seni yıllarca götürür testlerini yaptırırsan pek sorun olmaz.

Tedirgin olmasını anlıyorum ama o fiyata ikinci el alacağın bilgisayar seni yıllarca götürür testlerini yaptırırsan pek sorun olmaz.
İşte zar zor hazır sistemleri ikna ettim yoksa bı tane mağazada olan saçma sapan pcyi alacaktı mecburen 2.el alamıyorum

Mümkünse dediğiniz parçalarla bir sistem oluştura bilirmisiniz
Kendiniz toplarsanız 12k'yı falan buluyor hocam. Hazır sistemleri stoklu aldıkları için indirimli oluyor. Hazır sistem öneririm.

İşte zar zor hazır sistemleri ikna ettim yoksa bir tane mağazada olan saçma sapan PC'yi alacaktı mecburen 2.el alamıyorum.

Ben de 2.el aldım bakın gerçekten nimet yani babanızı ikna etmeye çalışın biraz.

Önerdiğiniz hazır sistemin linki atabilirmisiniz
Bende bakıyorum şuan hocam. Ama bulamayacağım gibi. Fiyatlar gene artmış sanırsam. En i3 12. nesil 1650/3050 bulunur muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…