9000-10000 TL Beyaz ve RGB Sistem Toplama

266922

Kilopat
Yeni bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum ama kullanacağı bileşenlerinin emin değilim. Belirlediği fiyatta "beyaz ve RGB" bir PC tavsiyesi verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 5700XT ile canavar bir sistem kurarsınız. Özel soğutmalı versiyonların gelmesini bekleyin derim.

İşlemciyi Ryzen 7 3700x alabilirsiniz intel alırsanız fazla para verirsiniz yukarıda arkadaş 9000 10000 tllik sisteme i5-9600k önermiş sanırım troll yapıyor.
Arkadaş illaki beyaz ve rgb istediği için kasaya gereksiz yüklenmek durumunda kaldım. Yoksa yarısından bile düşük bir fiyata kasa bulup işlemciyi yükseltmek mümkün olabilirdi.

NOT: Baktığım sitede daha ucuz beyaz rgb kasa yoktu. Akakçe sitesinden bakıyorum isterseniz siz de bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaş illaki beyaz ve rgb istediği için kasaya gereksiz yüklenmek durumunda kaldım. Yoksa yarısından bile düşük bir fiyata kasa bulup işlemciyi yükseltmek mümkün olabilirdi.

Işıklı pek birşey yok ama ışıklı olunca pahalı oluyor sırf için ışık için sistemin performansından kısılması çok mantıksız birşey topladığım sistemde az çok ışık var.
Çok ışık istiyorsan led şerit alıp döşeyebilirsin.

Olmadı RGB led alınır.

Beyaz Corsair Vengeance Pro RGB RAM'lar var. 16 GB'ı muhtemelen 750-800 lira falandır. Onları ve Krait Gaming serisinden bir anakart öneririm. Yada Arctic'di sanırım, onlardan.

soğutma için pek bir bilgim yok arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…