9000-9500 TL Sistem önerisi

BaranVrlk

Centipat
Merhaba, alt sınırı ve üst sınırı başlıkta belirttiğim üzere bir sistem almak istiyorum, hazır sistem. İşlemci olarak Intel tercihim fakat bu fiyata daha iyi performans verecek AMD'li sistemler de olur. Kart olarak minimum 2060S olması daha iyi olur açıkçası. İtopya, Teknobiyotik gibi sitelere ait sistemleri gönderirseniz sevinirim. Genel olarak şu özelliklerde olmasını istiyorum:

2060S.
Intel i5/varsa daha iyi bir öneriniz.
16 GB.

Yayın açtığımdan yayında oyun oynarken kasma olmasını istemiyorum çok. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hazir olması şart mıdır?

Hazir olması şart mıdır?
Montaj yapmak gibi hususlardan hiç anlamıyorum, yani toplama yapmak oldukça zahmetli görünüyor bana. Bana gelsin, direkt format atıp kullanayım gözüyle bakıyorum.
AMD Ryzen ™ 5 3600 3.6GHz, RTX2060 Super 8GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik ve Intel i5 9600K 3.7GHz, RTX2060 Super 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik bu iki sistem arasında kalmış durumdayım, hangisi daha iyidir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…