9000-9500 TL'ye Monitör Dahil Sistem Önerisi

Haklı olabilirsin ama doların yükseldiği bu günlerde fiyatların düşük olduğu bir site olduğu için tercih ettim.
Oldukça takıntılı birisiyim. Sırf inventus ürün kutularını göndermiyor diye 7800 liralık alışverişimi iptal ettim.

Kutularını göndermemesi bence de büyük bir sorun tabi bana göre. 10bin tl ye 2060 yerine 2070 kartlı bir sistem toplanabiliyor diye biliyorum yanlış bilgilendirmeyim de.

Şu şekilde kartı evga 2070 xc gaming olarak amazondan getirteceğim depozito ile birlikte 3400 3500 tl civara geliyor bazı ayarlarda değiştirilerek monitör dahil (144hz 1080p} 10-9 arası küsür çıkartmıştım

İki güne iade ettilerse çok güzel. Bende itopyadan sipariş verdim. Ancak bir kaç değişiklik yapmak istedim. Siparişten sonra değişikliği kabul ederler mi acaba. Fiyat Farkı varsa ödemesini yaparız.
Belli olmaz sen hangi sistemi sipariş verdin

İki güne iade ettilerse çok güzel. Bende itopyadan sipariş verdim. Ancak bir kaç değişiklik yapmak istedim. Siparişten sonra değişikliği kabul ederler mi acaba. Fiyat Farkı varsa ödemesini yaparız.
Zaten çok ilgililer onda sıkıntı yok zaten sadece ürünlerin mutsuz gelmesi beni rahatsız ediyordu o yüzden iptal ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…