CAD programları için IPS panel daha isabetli bir seçim olmaz mı? Neden TN panel monitör tercih ettiniz?
Rami kit olarak 8*2 alırsanız daha iyi performans vereceğini iddaa edenler var, ben çok araştırmadim ama
Ekran kartı biraz düşük kalmış. 1900TL gibi bir fiyata RX 590 almak çok mantıksız.Buyrun toplam da 9134₺ tutuyor bütçeyi 134₺ aştı ancak buna değicektir monitör de istediğiniz gibi daha büyük ve çerçevesiz daha şık 1ms 144hz freesync
Eki Görüntüle 395260
Buyrun toplam da 9134₺ tutuyor bütçeyi 134₺ aştı ancak buna değicektir monitör de istediğiniz gibi daha büyük ve çerçevesiz daha şık 1ms 144hz freesync
Eki Görüntüle 395260
Ekran kartı biraz düşük kalmış. 1900TL gibi bir fiyata RX 590 almak çok mantıksız.
Monitör olarak :
1080P 75Hz IPS.
144Hz VA.Philips 226E9QDSB/00 21.5" 5ms Full HD Freesync IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Philips 226E9QDSB/00 21.5" 5ms Full HD Freesync IPS Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
23.6 Acer Ed242qrabidpx Fhd Amd Led 4ms 144hz Hdmı Dvı Dp Curve - n11.com
Ekran kartını ayrı alırsanız daha ucuza mal olur.INNO3D GeForce GTX 1660 Ti Twin X2 GeForce GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 192Bit - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kardeşim arkadaş çizim shop 3dçizim işleri için sistem arıyor sadece oyun için değilEkran kartı biraz düşük kalmış. 1900TL gibi bir fiyata RX 590 almak çok mantıksız.
Monitör olarak :
1080P 75Hz IPS.
144Hz VA.Philips 226E9QDSB/00 21.5" 5ms Full HD Freesync IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Philips 226E9QDSB/00 21.5" 5ms Full HD Freesync IPS Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ekran kartını ayrı alırsanız daha ucuza mal olur.INNO3D GeForce GTX 1660 Ti Twin X2 GeForce GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 192Bit - incehesap.com
Öyle bir sisteme o kasa ve psu hiç olmamış çok düşükEkran kartı biraz düşük kalmış. 1900TL gibi bir fiyata RX 590 almak çok mantıksız.
Monitör olarak :
1080P 75Hz IPS.
Bir kaç post altında çizim yazılım shop 3d işleri için vram daha önemli daha ihtiyaç oluyor diye okumuştum indirimlerle falan 1700-1800 e de bulabilirsin amd ekran kartını sadece oyun içinse nvidia ancak işin için de yazılımdır 3d çizimdir renderdır autocaddir kullanıcaksanız amd ekran kartları daha performanslıAçıkçası Kasa düşünülebilir ancak AMD ekran kartı pek düşünmüyorum. Ayrıca monitör fiyatı epey tuzlu olmuş neredeyse ekran kartından artan para direk monitöre gitmiş. Bir de merak ettiğim XPG ile SAMSUNG SSD arasında 207₺ gibi bir fiyat farkı var. Ancak yazma hızları arasında 900 MBps'lik fark söz konusu. Merak ettiğim 207₺'likfiyat farkı 900 MBps'lik yazma hız farkına değer mi?
Önerdiğiniz ekran kartı markasını hiç duymamıştım ancak yaptığım ufak çaplı araştırmayla insanlar sanırım genel olarak memnun ve arada 400₺'lik fiyat farkı var. Ekran kartını sanırım tavsiyenize uyarak değiştirebilirim. Kasa tavsiyenizi de aklımın bir kenarında tutacağım. Acer monitörü kavisli olduğu için pek düşünmüyorum. Philips monitör olabilir arada 200₺ fiyat farkı var ayrıca 144 Hz. Ancak display-port girişi yok ki sanıyorum FreeSync özelliğini kullanabilmek için bu port gerekli. Sizce 200₺'lik fiyat farkıyla bu özellikten feragat etmek mantıklı olur mu? Son olarak önerdiğiniz RAM CL16 benim RAM ise CL15 ancak arada 133₺'lik fiyat farkı var. Sizce bu CL olayı çok önem arz eder mi pratikte?
750W 80+ Bronze sertifikalı PSU düşük demek öyle mi ? Bırak ya Allah aşkına :dKardeşim arkadaş çizim shop 3dçizim işleri için sistem arıyor sadece oyun için değil
Öyle bir sisteme o kasa ve psu hiç olmamış çok düşük
Bir kaç post altında çizim yazılım shop 3d işleri için vram daha önemli daha ihtiyaç oluyor diye okumuştum indirimlerle falan 1700-1800 e de bulabilirsin amd ekran kartını sadece oyun içinse nvidia ancak işin için de yazılımdır 3d çizimdir renderdır autocaddir kullanıcaksanız amd ekran kartları daha performanslı
RAM fark etmez, yani CL15 için 133 TL vermeğe değmez.Açıkçası Kasa düşünülebilir ancak AMD ekran kartı pek düşünmüyorum. Ayrıca monitör fiyatı epey tuzlu olmuş neredeyse ekran kartından artan para direk monitöre gitmiş. Bir de merak ettiğim XPG ile SAMSUNG SSD arasında 207₺ gibi bir fiyat farkı var. Ancak yazma hızları arasında 900 MBps'lik fark söz konusu. Merak ettiğim 207₺'likfiyat farkı 900 MBps'lik yazma hız farkına değer mi?
Önerdiğiniz ekran kartı markasını hiç duymamıştım ancak yaptığım ufak çaplı araştırmayla insanlar sanırım genel olarak memnun ve arada 400₺'lik fiyat farkı var. Ekran kartını sanırım tavsiyenize uyarak değiştirebilirim. Kasa tavsiyenizi de aklımın bir kenarında tutacağım. Acer monitörü kavisli olduğu için pek düşünmüyorum. Philips monitör olabilir arada 200₺ fiyat farkı var ayrıca 144 Hz. Ancak display-port girişi yok ki sanıyorum FreeSync özelliğini kullanabilmek için bu port gerekli. Sizce 200₺'lik fiyat farkıyla bu özellikten feragat etmek mantıklı olur mu? Son olarak önerdiğiniz RAM CL16 benim RAM ise CL15 ancak arada 133₺'lik fiyat farkı var. Sizce bu CL olayı çok önem arz eder mi pratikte?