9000₺ Render İçin Sistem

Kardeş anlamıyor musun render diyor render sadece oyun demiyor 9000₺ bütçe var gidip sharkoon gibi yeni çıkan bir markayı mı tercih ediyorsun sen anlamıyorum valla

Inno3D mi? Buyrun bakın ucuz etin yahnisine.

Kardeş anlamıyor musun render diyor render sadece oyun demiyor 9000₺ bütçe var gidip sharkoon gibi yeni çıkan bir markayı mı tercih ediyorsun sen anlamıyorum valla

Sharkoon kasaya baktığımda sanırım içerisinde 3 önde 1 arkada olmak üzere toplam 4 fanla birlikte gelmesi ve takacağım PSU ile beraber 750 watt'lık enerji elde edebilmek beni cezbetti açıkçası üstelik cooler master kasada hem 500 watt enerji var hem de fiyat hemen hemen aynı kalıyor ayrıca sanırım içerisinde kurulu 1 fan var. Hal böyle olunca kafam karıştı biraz.

Inno3D mi? Buyrun bakın ucuz etin yahnisine.

INNO3D sanırım ZOTAC ile aynı firmanın ürünü. Kendimde evde ZOTAC kullanmaktayım 5 yıldır. Ama ne yalan söyleyeyim fazla oyun oynayan biri olmadığım için daha önce hiç FPS ve sıcaklık değerlerini ölçmedim. Şu zamana kadar da herhangi bir sıkıntı çıkarmadı. Benim için ekran kartı Lumion programı için önemli olacak zira 3ds max'te VRay aracılığıyla CPU bazlı render alınıyor şimdilik.

Fanlardan bahsediyorsunuz doğru ama fan kalitesi de önemli burada. 9k gibi bir bütçeniz var Sharkoon marka kasa ve PSU iyi gitmeyebilir. Coolermaster veya Corsair kasa tercih ederseniz daha iyi. 3'lü fan setleri de var ucuz fiyata kaliteli bulunabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birşeyden anlamıyorsunuz sonra da insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz.Birilerine yazdıklarımı zaten açıklamakdan sıkıldım artık. Sharkoon alman markası ve yıllardır var, yeni çıkan bir firma değil.Birşeyin fiyatı pahalı olunca gereksiz pahalı diyorsunuz, ucuz olunca da niye bu kadar ucuz diyorsunuz.
Ayrıca Inno3D markasına gelirsek, Inno3D ülkemizde çok bilinmesede yurtdışında popüler ve kaliteli marka.Gayet de iyi satış yapıyor son yıllarda.
Ek olarak : Sharkoon markası 2003 yılında kurulmuşdur. 15 yıldan fazla süredir üretim yapıyor.
Hocam boş verin ben hiçkimseye kalitesiz ürün önermem. Merdiven altı firma olsaydı tavsiye etmezdim. Asus ile Inno3D arasında en az 300-400 lira fark var ekran kartlarında. Yani demek istediğim, 5-10 derece fazla soğuk çalışdığı için 300-500 lira verilmez.

Son düzenleme:
Kardeşim tamam herşeyi sen biliyorsun sen bir numarasın bravo sana bravo bu arada 70 dereceyle 60 derece sıcaklık arasında dağlar kadar fark var bunu bil

Hadi kolay gelsin.
Ve son olarak : Sen nasıl her sistem toplama konularında AMD sistem topluyorsan, ben de Intel topluyorum. Sonra Intel sistem önerenlere fanboy diyorsunuz da onun için dedim.

Arkadaşlar ufak bir bütçe kısıtlaması ile sistemi revize ettim ve sanırım %90-95 ihtimalle alacağım sistem parçalarım şöyle:

Anakart: MSI B450-A Pro
İşlemci: AMD Ryzen 7 2700X
Ekran Kartı: INNO3D GTX 1660TI Twin x2
RAM: Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000 MHz
SSD: Samsung 970 EVO Plus 500 GB
Kasa: Cooler Master MasterBox MB520 500W 80 Plus PSU ile birlikte
Monitör: LG 24MP59G-P IPS Ekran 23,8"
Fan: Coolermaster MASTERFAN PRO 140 AIR FLOW

Toplam: 8025,59₺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…