Pivot özelliği ve hoparler biraz mecburi arkadaşlar.
Oyun 2. planda. O yüzden kalan zamanlarda pixelleri saymayacağım bir ekrana bakmak istiyorum.
Şimdiden yardımcı olmuş ve olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
@Saint Lucia hocam forumda dolaşırken yorumlarınızı hep gördüm. Sizin fikrinizi duymak isterim.
Pivot özelliği ve hoparler biraz mecburi arkadaşlar.
Oyun 2. planda. O yüzden kalan zamanlarda pixelleri saymayacağım bir ekrana bakmak istiyorum.
Şimdiden yardımcı olmuş ve olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
@Saint Lucia hocam forumda dolaşırken yorumlarınızı hep gördüm. Sizin fikrinizi duymak isterim.
Üstad gönderinin başında laptopumu yazdım. Tulpar t7 v20.5 .12700h-3060.2K mı 1080p mi monitör istiyorsun?
Sistmin iyiyse ve 24 inç istersen 2K olarak önem AOC 23.8" Q24G2A/BK 165Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA bu olur.
AOC 27G4X Monitör 1080p/27 inç istersen tavsiyem bu olur.
Üstat gönderinin başında laptopumu yazdım. Tulpar T7 v20.5. 12700H-3060.
27inç- pivot ve hoparlör özellikleri zaruri biraz.
Oyun ikinci planda. Yazılımla uğraştığım için sürekli ekrana bakıyorum. Baktığımda kötü gözükmeyecek bir şey arıyorum. Mantıken 2K daha güzel olur diye düşünüyorum.
1080p 27 olmaz 25 olan modeli alınabilir1000 TL asabiliyorsan Dell G2724D var. Daha ucuza pivot destekli iyi bir model su an icin yok.Butcem yok diyorsan ve 2K + pivot zorunlu diyorsan o zaman VG27AQZ alabilirsin.
1080p 27" istersen Philips 27M1N3200ZA,AOC 27G2SPve AOC 27G2SPU var.
1080p 240 Hz 27" istersen Samsung Odyssey G4 var.
Hoparlor istedigini yeni gordum. O zaman 27M1N3200ZA ve 27G2SPU oneririm 1080p olarak.
Normalde isteklerini Acer Nitro XV272UV3bmiiprx Monitör bu monitör karşılıyor. Lakin PTT üzerinden şahsi hiç alışverişim olmadı. Amazon'da satılıyordu. Artık görünmüyor. Seçimi sana bırakıyorum.
Bu Acer harici bütçe düşük kalıyor 2K için. 2K monitörlerin metin netliği 1080P'ye göre daha yüksek olur. Çözünürlükten dolayı.
Attığım 24 inç AOC çok yüksek piksel sayısına sahip olduğu için aslında işinize yarar. Fakat 27 inç zaruri olduğu için Acer öneri potasına giriyor.
1080P'ye düşeceksen dediğim gibi AOC 27G4X Monitör bu önerim olur.
@Saint LuciaPTT'deki satıcıyı araştırdım fakat çok kötü şeyler okudum. Onu eledim.
Bu olabilir mi?Asus TUF Gaming VG27AQZ Monitör
Asus TUF Gaming VG27AQZ Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
2K IPS ile 2K VA arasında görüntü kalitesi anlamında ne fark olur?
Ghosting sorunu olabiliyormuş VA panallilerde. 1ms 144 Hz'de de olur mu sıkıntı ?
PTT'deki satıcıyı araştırdım fakat çok kötü şeyler okudum. Onu eledim.
Bu olabilir mi?Asus TUF Gaming VG27AQZ Monitör
Asus TUF Gaming VG27AQZ Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ghosting sorunu olabiliyormuş VA panallilerde. 1ms 144 Hz'de de olur mu sıkıntı ?
@Saint Lucia
Ghosting sorunu olabiliyormuş VA panallilerde. 1ms 144 Hz'de de olur mu sıkıntı?
VA panel önermiyorum. Genelde insanlar ghostingten rahatsız olduğu için önerisini yapmıyorum. Almak isteyen kişiye bırakıyorum seçimi. VA panellerin siyahları daha kalitelidir ve kontrast oranı IPS panele göre çok daha yüksektir. Fakat IPS kadar canlı ve parlak renklere sahip değillerdir. Her panelin + ve - durumları mevcuttur. Genel olarak IPS daha sık öneriyoruz. Sebebi ise akıcı ve temiz görüntüsünden dolayı.
Baktığın ASUS'da olur. Çıktığı dönemler sıklıkla önerilen bir modeldi. Üzeceğini sanmam. Artık F/P ürün olmadığı için öneri potasında bulunmuyor o kadar. MSI ve Dell gibi rakipleri var.
Diğer AOC ise oraya aldanma. Çok güzel bir monitör ama satıcı Curved olanını koymuş. Epey hatalı ürünü paylaşmış. IPS modelini gösterip almaya gittiğinde VA panel olanı çıkıyor karşına.
Bütçeyi biraz arttırdım. Son olarak şu monitörü düşünüyorum:
Asus TUF Gaming VG27AQL1A Monitör
Asus TUF Gaming VG27AQL1A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com