9000 TL 2K monitör önerisi

Bütçe
9000

meinnl

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba malum asgari ücrete zam geldi. Fiyatlar artmadan bir monitör almak istiyorum. 9K bütçem var. Ana amacım oyun oynamak ama film dizi vs. izlerken de kaliteli olsun istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Dostlar merhaba malum asgari ücrete zam geldi. Fiyatlar artmadan bir monitör almak istiyorum. 9K bütçem var. Ana amacım oyun oynamak ama film dizi vs. izlerken de kaliteli olsun istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Konuyu unutmuşum kusura bakmayın. Monitör renk olarak güzel sadece ışık süzmesi var üstten biraz o da bu modelde oluyormuş onun dışında hiç bir problemini görmedim gayet kaliteli.
@meinnl Hocam durumlar nedir monitör nasıl?

Satıcıya güvenebilsem alacağım ben de 3-4 gündür açıp açıp kapatıyorum. Muhtemelen 2000 TL daha fazla verip gidip deneyip gaming.gen.trden elden falan alacağım. İnşallah sorunsuz gelir size.
Konuyu unutmuşum kusura bakma dostum üstte anlattım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı