9000 TL Anakart, İşlemci ve Ekran Kartı Önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar elimde PSU, kasa mevcut. Anakart, işlemci, ekran kartı ve RAM alacağım. Bütçem 8-9bin TL. Ekran kartı olarak 3060 Ti düşünüyorum belki siz farklı bir şey söylersiniz. Önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.
PSU:Thermaltake Smartpower 80plus Bronze 750w Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kasa:Zalman H1 Autımatıc Heat Ventılatıon Full Tower Siyah Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar elimde PSU, kasa mevcut. Anakart, işlemci, ekran kartı ve RAM alacağım. Bütçem 8-9bin TL. Ekran kartı olarak 3060 Ti düşünüyorum belki siz farklı bir şey söylersiniz. Önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.
PSU:Thermaltake Smartpower 80plus Bronze 750w Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kasa:Zalman H1 Autımatıc Heat Ventılatıon Full Tower Siyah Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bana o kasa çok ısınır gibi geliyor.

Önü kapalı, içinde hava için çok boşluk yok. Fan sayısı kaç tane?
Üstte iki , önde bir ,arkada bir. Kasa full tower hayatımda gördüğüm en büyük kasa diyebilirim.
Bir de ram eklemem gerekiyor. Daha uyguna bir şey yapılamaz mı ?

Üstte iki , önde bir ,arkada bir. Kasa full tower hayatımda gördüğüm en büyük kasa diyebilirim.
Resimlerde öyle gözükmüyordu. Ben resimi baz almıştım. Eğer öyleyse çok ısı problemi olmaz. Tabi önü kapalı olması gerçekten bence büyük bir eksi. Ancak fanlar kaliteli fanlarsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Bütçenizi 1000-1500tl genişletirseniz Ryzen 5 5600x, B550 anakart, 16gb ram, 3060ti alınabilir. Ya da indirim beklersiniz. Ya da ikinci el bakarsınız.
İkinci el düşünmüyorum. Daha uygun bir sistem beni götürmez mi ? i5 10400f ile z490 önermişti biri.
Resimlerde öyle gözükmüyordu. Ben resimi baz almıştım. Eğer öyleyse çok ısı problemi olmaz. Tabi önü kapalı olması gerçekten bence büyük bir eksi. Ancak fanlar kaliteli fanlarsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Önü yarı kapalı diyebiliriz. Kapak gibi bir şey var o açılıyor ama yeterli olur mu acaba bilemem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı