Bana bunlar arasından önerinizi söyleyip neden onu seçtiğinizi söyleyebilir misiniz? (önceliğim ileride işlemciyi geliştirdiğimde performans kaybı olmaması).pek anlamıyorum kusura bakmayın. O kadar da para veriyoruz almışken en iyisini almaya çalışıyorum.
İkisinin de tüm özelliklerini karşılaştır ve istediğin özelliklerde almanı tavsiye ederim. Örnek; kaç tane SSD slot olacak, kaç tane HDD slot olacak gibi gibi.
İkisinin de tüm özelliklerini karşılaştır ve istediğin özelliklerde almanı tavsiye ederim. Örnek; kaç tane SSD slot olacak, kaç tane HDD slot olacak gibi gibi.
Hocam işte bakıyorum bu dedikleriniz arasında fark var yok zaten benim için bunlarında çok önemi yok. Kendimiz özelleştirebilsek 1 SSD, 2 HDD yapar geçerim o derece yani. Bir siteden bakıyorum VRMsi 2 fazla bide ses özelliği daha iyi Tomahawkın ama değer mi bilmiyorum. İşten anlayan birisi Tomahawkın soğutması daha iyidir ilerde işlemcini geliştirince sorun yaşatmaz falan dese anlamaya başlayacağım
Hocam işte bakıyorum bu dedikleriniz arasında fark var yok zaten benim için bunlarında çok önemi yok. Kendimiz özelleştirebilsek 1 SSD, 2 HDD yapar geçerim o derece yani. Bir siteden bakıyorum VRM'si 2 fazla bir de ses özelliği daha iyi Tomahawk'ın ama değer mi bilmiyorum. İşten anlayan birisi Tomahawk'ın soğutması daha iyidir ileride işlemcini geliştirince sorun yaşatmaz falan dese anlamaya başlayacağım.
Kingston 32GB(2x16) Fury Beast RGB EXPO 6000mhz CL36 DDR5 Ram (KF560C36BBEAK2-32) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun