BayJax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.297 Çözümler 3 Yer HerYer Ayrıca Poşet Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #21 Sylveon dedi: Fiyatlar benzer olur büyük ihtimalle yeter. BIOS güncelleme imkanınız var mı? Bir yerden 1-2. nesil bir AMD işlemci bulmanız gerek. Genişletmek için tıkla... BIOS güncelleme zorlu bir işlem midir ?
Sylveon dedi: Fiyatlar benzer olur büyük ihtimalle yeter. BIOS güncelleme imkanınız var mı? Bir yerden 1-2. nesil bir AMD işlemci bulmanız gerek. Genişletmek için tıkla... BIOS güncelleme zorlu bir işlem midir ?
Heπangehensweise Picopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 384 17 Haziran 2020 #22 B550 ve XT işlemci yanına hangi kartı almayı düşünüyorsunuz?
BayJax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.297 Çözümler 3 Yer HerYer Ayrıca Poşet Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #23 İntel işlemci daha iyi olabilir mi ?
Heπangehensweise Picopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 384 17 Haziran 2020 #24 BayJax dedi: BIOS güncelleme zorlu bir işlem midir ? Genişletmek için tıkla... Değil, internette 1-2 rehber ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Ancak eski nesil Ryzen bulmak lazım BIOS güncellemek için.
BayJax dedi: BIOS güncelleme zorlu bir işlem midir ? Genişletmek için tıkla... Değil, internette 1-2 rehber ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Ancak eski nesil Ryzen bulmak lazım BIOS güncellemek için.
BayJax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.297 Çözümler 3 Yer HerYer Ayrıca Poşet Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #25 Heπangehensweise dedi: B550 ve XT işlemci yanına hangi kartı almayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 2060 veya 5700 zaten ikisi arasında kaldım.
Heπangehensweise dedi: B550 ve XT işlemci yanına hangi kartı almayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 2060 veya 5700 zaten ikisi arasında kaldım.
Heπangehensweise Picopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 384 17 Haziran 2020 #26 BayJax dedi: Intel işlemci daha iyi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sizin kullanım amacınıza bağlı, sadece oyun oynayacaksanız Intel, oyun+render yapacaksanız Ryzen işlemcilere yönelin.
BayJax dedi: Intel işlemci daha iyi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sizin kullanım amacınıza bağlı, sadece oyun oynayacaksanız Intel, oyun+render yapacaksanız Ryzen işlemcilere yönelin.
BayJax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.297 Çözümler 3 Yer HerYer Ayrıca Poşet Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #27 Heπangehensweise dedi: Değil, internette 1-2 rehber ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Ancak eski nesil Ryzen bulmak lazım BIOS güncellemek için. Genişletmek için tıkla... Niye eski nesil Ryzen lazım hiç bilmediğim bir olay?
Heπangehensweise dedi: Değil, internette 1-2 rehber ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Ancak eski nesil Ryzen bulmak lazım BIOS güncellemek için. Genişletmek için tıkla... Niye eski nesil Ryzen lazım hiç bilmediğim bir olay?
Heπangehensweise Picopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 384 17 Haziran 2020 #28 BayJax dedi: 2060 veya 5700 zaten ikisi arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... İkisi arasından ben 5700 tercih ederdim. 5700 biraz daha fazla performans veriyor.
BayJax dedi: 2060 veya 5700 zaten ikisi arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... İkisi arasından ben 5700 tercih ederdim. 5700 biraz daha fazla performans veriyor.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 17 Haziran 2020 #29 BayJax dedi: BIOS güncelleme zorlu bir işlem midir? Genişletmek için tıkla... 3000 Ready ibaresi yoksa anakart üzerinden 3. nesil için evet gerekli. BayJax dedi: İntel işlemci daha iyi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... 10. nesil hem fiyat olarak yüksek hem soğutmak zor olabilir. 9. nesil önermem hem performans hem önü kapalı AMD tarafında B450 ile 4. nesil bir işlemciye geçilebilir. RX 5700 XT>RTX 2060 Super
BayJax dedi: BIOS güncelleme zorlu bir işlem midir? Genişletmek için tıkla... 3000 Ready ibaresi yoksa anakart üzerinden 3. nesil için evet gerekli. BayJax dedi: İntel işlemci daha iyi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... 10. nesil hem fiyat olarak yüksek hem soğutmak zor olabilir. 9. nesil önermem hem performans hem önü kapalı AMD tarafında B450 ile 4. nesil bir işlemciye geçilebilir. RX 5700 XT>RTX 2060 Super
BayJax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.297 Çözümler 3 Yer HerYer Ayrıca Poşet Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #30 Heπangehensweise dedi: Sizin kullanım amacınıza bağlı, sadece oyun oynayacaksanız Intel, oyun+render yapacaksanız Ryzen işlemcilere yönelin. Genişletmek için tıkla... Sanırsam Ryzen işlemcilere yöneleceğim.
Heπangehensweise dedi: Sizin kullanım amacınıza bağlı, sadece oyun oynayacaksanız Intel, oyun+render yapacaksanız Ryzen işlemcilere yönelin. Genişletmek için tıkla... Sanırsam Ryzen işlemcilere yöneleceğim.