UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #1 Bu fiyatı çok aşmadan oyun için laptop önerebilir misiniz?
OggY Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 34 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG Zephyrus G14 / Ryzen 7 5800HS / 3050 Ti 75W / 16 GB RAM / 1 TB SSD. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci / Endüstri Mühendisliği 1 Haziran 2022 #2 Oyun için bu fiyata 0 Gaming laptop bulabileceğini sanmıyorum. Kasa almayı düşünebilirsin.
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #3 OggY dedi: Oyun için bu fiyata 0 Gaming laptop bulabileceğini sanmıyorum. Kasa almayı düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Bu fiyata bu laptop varken biraz daha uyguna veya indirimli olarak bulunabilir diye düşünüyorum. Belki karne dönemi fiyatlar düşer.
OggY dedi: Oyun için bu fiyata 0 Gaming laptop bulabileceğini sanmıyorum. Kasa almayı düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Bu fiyata bu laptop varken biraz daha uyguna veya indirimli olarak bulunabilir diye düşünüyorum. Belki karne dönemi fiyatlar düşer.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.805 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 2 Haziran 2022 #4 UruxUs dedi: Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Bu fiyata bu laptop varken biraz daha uyguna veya indirimli olarak bulunabilir diye düşünüyorum. Belki karne dönemi fiyatlar düşer. Genişletmek için tıkla... 9kya düşeceğini sanmiyorum ikinci el bakin illa oyun icin laptop alacaksaniz taşıma şart değilse masaüstü bakin hocam çünkü bütçeniz sıkıntı.
UruxUs dedi: Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Bu fiyata bu laptop varken biraz daha uyguna veya indirimli olarak bulunabilir diye düşünüyorum. Belki karne dönemi fiyatlar düşer. Genişletmek için tıkla... 9kya düşeceğini sanmiyorum ikinci el bakin illa oyun icin laptop alacaksaniz taşıma şart değilse masaüstü bakin hocam çünkü bütçeniz sıkıntı.