9000 TL gamepad önerisi

Bütçe
9000

atescengo

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
İnno 3D RTX 3060Tİ
ROG B550-F
Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (2x16) 3600 Mhz CL18
RMX 750w PSU
DELL G2722HS
Meslek
Bilgisayar Teknik Servis
Bütçe 9k'ya kadar çıkarım yeter ki tatmin etsin.

Selamünaleyküm PC kullanıyorum, Xbox veya PS yok elimde. FIFA, hikayeli oyunlar oynuyorum FPS oyunlarini klavye tercih ediyorum. Şu anda elimde Xbox 9. nesil mevcut artik ömrü bitti çok fazla konulara baktım. Herkes bir oyun kolu öneriyor hangisini alacağımı şaşırdım yardımcı olursanız sevinirim aradığım özellikler:

FIFA'da beni tatmin etsin gecikme olmasin.
Hall efect olsun.
Titreşimi iyi olsun.
Oyunu oynarken zevk alabileyim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu kadara çıkmaya gerek var mı ? Cyclone 2 her isteğinizi karşılıyor.

9000'e direksiyon seti alırsın hocam ne yaptın
Gamesir Cyclone 2 yada en pahalısını alayım diyorsan da Gamesir G7 Pro alabilirsin.

İfadeler: kxy
Vader 4 pro tavsiye ederim. Joystick gerginliği ayarlama, yazılımıyla, extra 6 tuşuyla her yönüyle daha iyi

Vader 4 pro tavsiye ederim. Joystick gerginliği ayarlama, yazılımıyla, extra 6 tuşuyla her yönüyle daha iyi
Vader 4 Pro'da input delay ve deadzone sıkıntıları var. Vader 5 Pro beklenebilir.

İfadeler: kxy
Gamesir G7 Pro alınabilir fazlasına gerek yok. Cyclone 2 ise daha F/P kaliyor genel anlamda.

Cyclone 2 kullanıyorum gayet memnunum oyun konusunda da aynı şekilde benzeriz o yüzden bu kadar fiyatlara çıkmaya gerek yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…