9000 TL iPad önerisi

Scunzie

Femtopat
Yer
Rize
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba iPad alacaktım PUBG için, 9bin TL bütçe var. 9. nesil düşünüyorum, 3 ay içerisinde alacağım. Şu anki fiyatı 8.500, 3 aya tahmini ne kadar olur? 9. nesil üretimi bitti diyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

9000 TL bütçesi var ve önerdiğiniz ürün 13.000 TL.

Merhaba iPad alacaktım PUBG için, 9bin TL bütçe var. 9. nesil düşünüyorum, 3 ay içerisinde alacağım. Şu anki fiyatı 8.500, 3 aya tahmini ne kadar olur? 9. nesil üretimi bitti diyorlar.

iPad 9. Nesil alabilirsiniz. Veya 2. Ele yönelip iPad Pro 11 inç 2018 modelini filan alabilirsiniz.

iPad 9. nesil çok yeterli olmayabilir. Eğer 2. el alabilirseniz iPad Air 4. nesil olabilir. Eğer iPad alacaksanız da Pozitif Teknoloji'deki iPad 9. nesil veya bütçeyi biraz daha arttırarak iPad 10. nesile bakabilirsiniz. Orada eğitim indirimi ile iPad 9. nesil 7000 TL, iPad 10. nesil 10300 TL. Çok büyük bir indirim olmasa da Apple'ın kendi eğitim kampanyasına göre daha da iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı