SANZE
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar selam, yazılım mühendisiyim işte kullanacağım bir monitör almak istiyorum fakat 10+ yıllık bir FPS geçmişim de var, aynı şekilde arada LoL, fazlaca FH5 de oynuyorum. Şu an masaüstü bir bilgisayarım yok. i7 5700HQ+GTX 970M(Monster Tulpar T7 v3.2) ekran kartlı bir laptopum var. İleride masaüstü alsam da beni üzmeyecek, hem işimde hem de rekabetçi oyunlarda memnun edecek bir monitör tavsiyesi alabilirsem sevinirim. 4-9k arası monitör bakıyorum.
Dell G3223D (bu monitör çok cazip geldi ama sonrasında 31.5 sanırsam oyun için fazla olacaktır.)
www.gaming.gen.tr
Dell S2721DGFa (bu monitörde yanlışım yoksa 2K artık laptop eskidi 1440P'de FPS pek de iyi olmaz gibi geliyor ve büyüklüğünden emin olamadım.)
www.gaming.gen.tr
MSI Optix MAG251RX (240+ FPS Valorant veya LoL'de alabilir miyim meçhul.)
Bir de arkadaşlar kaç inç ve Hertz monitör almam lazım? Fikir verebilirseniz sevinirim, kafam çok karıştı.
6 ay, 1 yıl arasında RTX 3060-3070'li masaüstü bilgisayar alabilirim. Bilginize.
Dell G3223D (bu monitör çok cazip geldi ama sonrasında 31.5 sanırsam oyun için fazla olacaktır.)
Dell G3223D 31.5 inç 165Hz 1ms 2K Gaming Monitör
Vesa DisplayHDR400 sertifikalı QHD monitör sayesinde en sevdiğiniz oyununuzu gerçekçi görsel kalite ve canlı renkler ile oynayabilirsiniz.
Dell S2721DGFa (bu monitörde yanlışım yoksa 2K artık laptop eskidi 1440P'de FPS pek de iyi olmaz gibi geliyor ve büyüklüğünden emin olamadım.)
Dell S2721DGFA 27 inç 165Hz 1ms FreeSync QHD Nano IPS LCD Gaming Monitör
Özellikler ve Tasarım Heyecanlandırıcı Hız Oyun Değiştiren Performans:Dell 27’’ oyuncu monitörü IPS teknolojisi sayesinde her açıdan inanılmaz renk ve hız performansı sunar. Anlık Tepki:Yıldırım…
MSI Optix MAG251RX (240+ FPS Valorant veya LoL'de alabilir miyim meçhul.)
Bir de arkadaşlar kaç inç ve Hertz monitör almam lazım? Fikir verebilirseniz sevinirim, kafam çok karıştı.
6 ay, 1 yıl arasında RTX 3060-3070'li masaüstü bilgisayar alabilirim. Bilginize.