Honda Civic FB7
Centipat
Bunu buldum, hafitten oyun ve günlük iş için kullanacak kardeşim. Başka önerisiniz varsa bekliyorum. Max 9500...
Son düzenleme:
Bunu buldum, hafitten oyun ve günlük iş için kullanacak kardeşim. Başka önerisiniz varsa bekliyorum. Max 9500..
Vergi indiriminden yararlanacağım sıfır lazım.2. el bak bunu alacağına kanka ekran çözünürlüğü mü desem işlemcisi mi desem berbat bir şey.
Vergi indiriminden yararlanacağım sıfır lazım.
![]()
ACER Aspire 3 AMD Ryzen 3-7320U 8GB 256GB SSD DOS 15.6" FHD Dizüstü Bilgisayar (ACER Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
ACER Aspire 3 AMD Ryzen 3-7320U 8GB 256GB SSD DOS 15.6" FHD Dizüstü Bilgisayar (ACER Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu nasıl?
Bunu buldum, hafitten oyun ve günlük iş için kullanacak kardeşim. Başka önerisiniz varsa bekliyorum. Max 9500..
Şehir şehir geziyorum+ vergi indirimi için lazım.Neden özellikle laptop istiyorsun ki eğer oyun vs. oynayacaksan hiç rahat oynayamazsin eğer iş vs. için kullanmaycaksan masaüstü almanı öneririm.
Şehir şehir geziyorum+ vergi indirimi için lazım.
Üniversite öğrencilerine evet.Anladım hocam fakat vergi indirimi derken? Laptoplar için devlet vergi yardımı mı yapıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.