hocam 8kya gamegarajda bir tane var 100105fli ama 7 benim için çok çok daha iyi monitörü zartı zurtu var zaten daha sence 7000 tlye nasıl bişey bakmalıyım bunu tavsiye etmiyorsan 1050ti 100100fli sistemler falan daha mı iyi olur ?
hocam 8kya gamegarajda bir tane var 100105fli ama 7 benim için çok çok daha iyi monitörü zartı zurtu var zaten daha sence 7000 tlye nasıl bişey bakmalıyım bunu tavsiye etmiyorsan 1050ti 100100fli sistemler falan daha mı iyi olur ?
Patriot Viper Steel 8 GB 3000 MHz DDR4 Ram PVS48G300C6 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Toplam: 7200-7500
Hocam sizdeki sistemde işlemci ucu ucuna anca besliyor hatta bazı oyunlarda sizi üzecek darboğazlar yapıyor. Ekstra olarak anakart o fiyata cidden kötü. RAM ve ekran kartı tarafı size kalmış bütçenize göre seçersiniz biraz daha ucuz ve F/P seçenekler koydum. Geçici olarak ikinci el bir kasa alırsınız bir de HDD alabilirsiniz ikinci elden geçici olarak paranız olunca sisteme M.2 SSD ve daha iyi hava akışı sağlayacak bir kasa alırsınız.