Ben de toplamayı düşündüğüm sistemi paylaşayım parçalar farklı sitelerden daha uyguna temin edilebilir. Monitör de eklendiğinde bütçeyi biraz aşabilir eğer bütçenin bir tık üzerine çıkılabilirse bu şekilde güzel olacağını düşünüyorum. 4RT3B5NA kodlu Özel Toplama Bilgisayar
En ucuz Acer VG240YS 23.8" 1ms Full HD IPS Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer VG240YS 23.8" 1ms Full HD IPS Monitör özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Böyle alınabilir.
Ayrı ayrı toplayabilirseniz RTX 2060 Super ve i5 10400F'li sistem toplanır.
Arkadaşlar mesajlarınız için teşekkürler. Ayrı ayrı topladığımda en az 500 TL daha pahalıya geliyor (adı sanı duyulmamış satıcıları eledikten sonra). Önerilerinizi tek tek değerlendirdiğimde hepsi ortalama 7500 TL civarına geliyor, benim düşündüğüm sistemlerden çok da farklı değiller. Şimdi aklımda iki soru;
Intel'li Gamegaraj mı? (Kasa ve güç kaynağı aklıma takıldı)
--------
Yoksa AMD'li İncehesap mı?
Düzenleme: İncehesap'ta Intel'li bir sistem daha düzenledik,
Berbat maalesef. 3500x alınmaz, PSU kötü, ekran kartı windforce modeliyse ısınma sorunlu, kasa iyi de o fiyata hava akışı açısından daha iyileri var. Monitör olarak da o fiyata 24G2U varken alınmaz.
Berbat maalesef. 3500x alınmaz, PSU kötü, ekran kartı windforce modeliyse ısınma sorunlu, kasa iyi de o fiyata hava akışı açısından daha iyileri var. Monitör olarak da o fiyata 24G2U varken alınmaz.