9000 TL monitör dahil sistem toplama

Bu arkadaşın attığı sistemi alın, işlemci olarak R5 3500X'den daha iyi ve ekran kartlarını karşılaştırmaya gerek bile yok bence. Ayrıca sinerjideki sistem uygun falan da değil. Uygun fiyatlı hazır sistem istiyorsanız gaming.gen.tr ye bakın derim.

Düşük bütçede AMD çok geri kalıyor. Bu bütçelerde Intel'e yönelmeniz çok daha mantıklı. Sistem hazır sistem muhtemelen. Bu forumdaki insanlar bilgili insanlar. Hazır sistemi kendim topladım diye atarsanız anlarız yani. Bu işlere hiç girmeyin. Arkadaşlar çok daha iyisini önermiş size.

Kasa 7500 tutuyor, sıkıntılı bir parça yok, işlemci 3500X'den daha iyi, hatta oyunda 3600'ü bile geçebiliyor.
Monitör olaraksa Viewsonic 23.6" VX2458-C-MHD 144Hz 1ms DVI-D HDMI DP FHD Kavisli Gaming Monitör | ITOPYA

PSU için 100₺ daha verip daha kaliteli altın sertifikası olan bir PSU almak daha mantıklı.

O PSU'yu koyacaktım ancak FSP PSU'da gayet kaliteli, fazladan para vermeye gerek yok diye düşündüm. Eğer bütçe varsa alınabilir tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…