Philips beğendim güzelmiş bakalım eğer daha öneri gelirse değerlendirip gün içinde satın alım yapıcamFazeon alınmaz.
Bütçen çıkarsa şunu öneririm.
Çıkmazsa bunu öneririm.Philips Evnia 27M2N5500 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP USB 3.2 Adaptive Sync Pivot HDR400 QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
Philips Evnia 27M2N5500 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP USB 3.2 Adaptive Sync Pivot HDR400 QHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 27M2N5500 ITOPYA'dawww.itopya.com
Lenovo da ölü piksel şikayetleri fazla ama, temizine denk gelirsen çok iyi monitör. Kendi fiyatında daha iyisi yok. Hepsiburada satıcılı olduğu için sorun çıkarsa değişim/iade yapabilirsin. Aksi halde önermezdim zaten.
Philips beğendim güzelmiş bakalım eğer daha öneri gelirse değerlendirip gün içinde satın alım yapacağım.
Bugün lenovo gelecek bakalım 2 3 saate inşallah çıkmaz sorunFazeon alınmaz.
Bütçen çıkarsa şunu öneririm.
Çıkmazsa bunu öneririm.Philips Evnia 27M2N5500 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP USB 3.2 Adaptive Sync Pivot HDR400 QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
Philips Evnia 27M2N5500 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP USB 3.2 Adaptive Sync Pivot HDR400 QHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 27M2N5500 ITOPYA'dawww.itopya.com
Lenovo da ölü piksel şikayetleri fazla ama, temizine denk gelirsen çok iyi monitör. Kendi fiyatında daha iyisi yok. Hepsiburada satıcılı olduğu için sorun çıkarsa değişim/iade yapabilirsin. Aksi halde önermezdim zaten.
Samsung G65B var bundan daha iyi. Onun fiyatı 11k. Öğrenci indirimi duruyorsa 10k altına Samsung'un sitesinden alabilirsiniz. MSI G274QPX'te güzel ama çok pahalı. 2K 240Hz monitörler arasında en iyisi Samsung G65B. MiniLED monitör almadıkça ondan iyisini bulamazsınız. En azından TR de görmedim. Yurt dışında olup da TR de olmayan modeller var çünkü. Agresif bir kavis kullanmışlar. Belki bu rahatsız edebilir.
Satıcıya göre değişir. Hepsiburada’nın kendisi satıyor ise ondan alabilirsin. Yoksa samsung’un sitesinden al. Öğrenci indirimi yapılabiliyor olması lazım. Bu konuyu araştır.Direk Samsung'u beğendim ve alacağım kesinlikle pivot olması ve diğer özellikleri beni cezbetti buradan mı almalıyım yoksa farklı yerden mi
Yani Hepsiburada gibi yerlerden mi?27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük | Samsung Türkiye
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük ve 240 Hz Yenileme Hızı (LS27BG652EUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.www.samsung.com