9000 TL monitör önerisi

Bütçe
9000 TL

Iguater

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, 2K 27 inç monitör alacağım. Genelde oyun oynayacağım, çoğunlukla Rust, CS2, LoL vb. Online oyunlar arada hikâyeli oyunlar. Forumda benzer konuları incelediğimde 2 farklı monitör gördüm. İnceledim ama hangisi daha iyi bilemedim. Sizin farklı önerileriniz varsa belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Lenovo iyidir.

N11 üzerinden alışveriş yaparken Parolapara kullanmak daha avantajlı oluyor.
7.479 tl.

Son düzenleme:
Renk gamutu ve hız bakımından R27QE daha iyi. Kontrast ve parlaklık bakımından Dell daha iyi. Dell'in bir de panel revizesine gittiği yönde şikayetler var. Söylentiye göre kontrast ve parlaklık değerleri 900:1 ve 260CD civarına düşmüş. Bu da giriş seviye 2K IPS monitörlerden farksız olduğu anlamına gelir. Bu arada Dell bir incelemede 1400:1 diğerinde 1280:1 kontrast oranı çıkıyor. R27QE ise 1280:1 çıkıyor. Oldukça yakınlar diyebilirim. R27QE hem daha ucuz hem de satıcısı daha güvenilir (resmi Hepsiburada satıcılı). Ayrıca Dell'de farklı bir panelin gelme ihtimalide var. Overall değerlendirirsek Lenovo almak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…