9000 TL monitör önerisi

Hayır, bilinen bir sorunu yok. @Michael_Kaiser hocam aktif olarak kullanıyor, en son memnundu.

Hocam, bunlar görüntü anlamında nasıl? Ben alıp çoğunlukla dizi ve film izleyeceğim; renk olarak falan hangisi iyidir? Senin önerdiğin hangisi? Bunların arasında ileride yüksek bir ihtimal ana ekran yapacağım, oyun oynamak için ona göre önerirsen sevinirim.

Hocam, bunlar görüntü anlamında nasıl? Ben alıp çoğunlukla dizi ve film izleyeceğim; renk olarak falan hangisi iyidir? Senin önerdiğin hangisi? Bunların arasında ileride yüksek bir ihtimal ana ekran yapacağım, oyun oynamak için ona göre önerirsen sevinirim.

Bu bütçede @muratscd hocamın attığı Philips en iyilerden. Kendimde kullanıyorum mükemmel ürün.

MSI üzmez. Tercih edebilirsiniz. Yeni çıkan X32 modeli de başarılı bu modeli de başarılı.

Hocam doğrudur, biraz daha VESA HDR400 sertifikasına bakıyorum. Şu anki monitörümün parlaklığı 300 nit, belki daha da altı; pek bilmiyorum. O yüzden 400 nit seviyelerine yöneliyorum.
Buna bir bakın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı