Hayır, bilinen bir sorunu yok. @Michael_Kaiser hocam aktif olarak kullanıyor, en son memnundu.Hocam bu Philips monitör galiba cok sorunlu cıkıyor forumlarda öyle gördüm.
Hayır, bilinen bir sorunu yok. @Michael_Kaiser hocam aktif olarak kullanıyor, en son memnundu.
![]()
MSI MAG 274QRFW Monitör
MSI MAG 274QRFW Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam, bunlar görüntü anlamında nasıl? Ben alıp çoğunlukla dizi ve film izleyeceğim; renk olarak falan hangisi iyidir? Senin önerdiğin hangisi? Bunların arasında ileride yüksek bir ihtimal ana ekran yapacağım, oyun oynamak için ona göre önerirsen sevinirim.![]()
Thomson Gaming Monitör 27" Monitör
Thomson Gaming Monitör 27" Monitör M27QG5Y14 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
MSI MAG 274QRFW Monitör
MSI MAG 274QRFW Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam, bunlar görüntü anlamında nasıl? Ben alıp çoğunlukla dizi ve film izleyeceğim; renk olarak falan hangisi iyidir? Senin önerdiğin hangisi? Bunların arasında ileride yüksek bir ihtimal ana ekran yapacağım, oyun oynamak için ona göre önerirsen sevinirim.![]()
Thomson Gaming Monitör 27" Monitör
Thomson Gaming Monitör 27" Monitör M27QG5Y14 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam doğrudur, biraz daha VESA HDR400 sertifikasına bakıyorum. Şu anki monitörümün parlaklığı 300 nit, belki daha da altı; pek bilmiyorum. O yüzden 400 nit seviyelerine yöneliyorum.Bu bütçede @muratscd hocamın attığı Philips en iyilerden. Kendimde kullanıyorum mükemmel ürün.
Hocam doğrudur, biraz daha VESA HDR400 sertifikasına bakıyorum. Şu anki monitörümün parlaklığı 300 nit, belki daha da altı; pek bilmiyorum. O yüzden 400 nit seviyelerine yöneliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.