Tanzanyalı Ökkeş Centipat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #1 Monitör 2K ve en az 144 Hz olursa iyi olur. Klavye ise mekanik ve numerik bulunduran olursa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
Monitör 2K ve en az 144 Hz olursa iyi olur. Klavye ise mekanik ve numerik bulunduran olursa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
DutchvanderLinde Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 609 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #2 Monitör olarak bunu kullanıyorum menunum. Amazon.com.tr Mekanik klavye olarak pek bilgim yok ben membran switch kullanıyorum
Monitör olarak bunu kullanıyorum menunum. Amazon.com.tr Mekanik klavye olarak pek bilgim yok ben membran switch kullanıyorum
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #3 iBlancod YK830 Wireless Mechanical Keyboard WHAT29 kodu ile 1408 TLye geliyor. Kalan paraya da monitör önerirler. Monitöre bol bol para kalmış olur hem.
iBlancod YK830 Wireless Mechanical Keyboard WHAT29 kodu ile 1408 TLye geliyor. Kalan paraya da monitör önerirler. Monitöre bol bol para kalmış olur hem.
DutchvanderLinde Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 609 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #4 MuratTheFounder dedi: iBlancod YK830 Wireless Mechanical Keyboard WHAT29 kodu ile 1408 TLye geliyor. Kalan paraya da monitör önerirler. Monitöre bol bol para kalmış olur hem. Genişletmek için tıkla... Bu klavye neymiş hocam ya. Markası kalitesi hakkında hiçbir bilgim yok ama tasarımı harikaymış bence
MuratTheFounder dedi: iBlancod YK830 Wireless Mechanical Keyboard WHAT29 kodu ile 1408 TLye geliyor. Kalan paraya da monitör önerirler. Monitöre bol bol para kalmış olur hem. Genişletmek için tıkla... Bu klavye neymiş hocam ya. Markası kalitesi hakkında hiçbir bilgim yok ama tasarımı harikaymış bence
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #5 DutchvanderLinde dedi: Bu klavye neymiş hocam ya. Markası kalitesi hakkında hiçbir bilgim yok ama tasarımı harikaymış bence Genişletmek için tıkla... Bu fiyata en iyisi zaten açık ara.
DutchvanderLinde dedi: Bu klavye neymiş hocam ya. Markası kalitesi hakkında hiçbir bilgim yok ama tasarımı harikaymış bence Genişletmek için tıkla... Bu fiyata en iyisi zaten açık ara.