Arkadaşlar merhaba. Bu iki konuya sardım, üzerine düşmeye çalışıyorum elimden geldiğince.
Ancak şu anki laptopum ile yapamıyorum. Güzel çalışmasına rağmen oldukça eskimiş.
Toshiba Qosmio 770M ekran kartı ve i7 4700MQ mu ne var.
Unity 3D çalışabileceğim ve oyun da oynayabileceğim bir laptop önerebilir misiniz?
9000 TL limit var.
Arkadaşlar merhaba. Bu iki konuya sardım, üzerine düşmeye çalışıyorum elimden geldiğince.
Ancak şu anki laptopum ile yapamıyorum. Güzel çalışmasına rağmen oldukça eskimiş.
Unity 3D çalışabileceğim ve oyun da oynayabileceğim bir laptop önerebilir misiniz?
9000 TL limit var.
9000 TL limit var.
HP 15-EC1006NT 1U6B2EA Ryzen 5 4600H 16 GB 1 TB + 256 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Lenovo IdeaPad Gaming 3 82EY00CHTX Ryzen 7 4800H 16 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Excalibur G770 Gaming Laptop ile oyunlarda üstün performans ve hızın keyfini çıkarın. Casper kalitesiyle tasarlanan bu güçlü oyun bilgisayarı, her anınıza güç katar
www.casper.com.tr
Kendince özelleştirerek 9 bin liralık bir konfig yapabilirsin. Ben 6 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
Excalibur G770 Gaming Laptop ile oyunlarda üstün performans ve hızın keyfini çıkarın. Casper kalitesiyle tasarlanan bu güçlü oyun bilgisayarı, her anınıza güç katar
www.casper.com.tr
Kendince özelleştirerek 9 bin liralık bir konfig yapabilirsin. Ben 6 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
Excalibur da Monster gibi malzemesi kötü bir marka. Ancak bir avantajı var ikisinden birini alırsanız aylık doğalgaz faturanız %60 oranında düşecektir (!)