9000 TL PC Toplama

Encosto

Hectopat
Ara Toplam7.940,87 TL
Toplam KDV1.429,37 TL
Sepet Toplam Fiyatı9.370,24 TL
[TBODY] [/TBODY]

Arkadaşlar şöyle bir sistem topladım ama parçalar birbirine uyumlu mu, değil mi bilmiyorum. Ayrıca 9000 TL'ye oyun için PC önerilerinizi de alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'yi küçük harflerle yazdığım için ceza yemişim.Cevaplayamadım kusura bakma.Teşekkür ediyorum önerin için bütçemi 11 bine çıkartabildim biraz zorlayarak ona uygun birşeyler toplamaya çalışıyorum.Tekrardan teşekkür ederim.

Monitör olarak elimde aşaıdakki monitör var.
  • Acer GN246HLBbid 144hz 24" 1ms

Yeni ekran kartlarının bir şey değiştirebileceğini düşünmüyorum açıkçası. Bu parayla 1080 Ti'lı bir sistem bile kuramıyorum. 11 bin TL'nin de üstüne çıkamıyorum maalesef. Böyle olması en mantıklısı bence. Normalde 1080 Ti ekran kartı ile kuracaktım sistemi ama bu seferde diğer parçalardan çok kısmak zorunda kalıyorum.

Ayrıca son önerdiğiniz güzel ama monitör ve taksit yapınca aradaki vade farkından dolayı 13 bin TL'ye çıkıyor fiyat o yüzden alamıyorum maalesef.

O konuda haklısınız aklımda monitörü 1 seneye değiştiririm düşüncesi vardı. O yüzden 1080Ti almak istiyordum ama dediğim gibi o kadar bütçeye çıkamadığım için 1080 de karar kıldım. Attığınız sistemi gördüm zaten ama kendim toplayınca daha ucuza getirebiliyorum o yüzden attığınız sistem ile neredeyse aynı özelliklerde sistem topluyorum. Teşekkür ediyorum tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…