Bu sisteme fiyata göre SSD ve Oyuncu Kulaklığı alacağım. Sistem nasıl ve neler değişmel? Full 9000₺ olmalı belki eğer çok iyi dediğiniz parçalar olursa 9500 yapabilirim bütçeyi şimdiden teşekkürler...
Telefondan detayli bakmakta zorlaniyor olsamda, ithalatci garantisi ve uzun bekleme surelerini goze alip Nanokotalogdan da alisveris yapiyorsaniz sisteminiz kotu olmasa da daha iyi bir kombinasyon cikaranlar olacaktir.
Telefondan detayli bakmakta zorlaniyor olsamda, ithalatci garantisi ve uzun bekleme surelerini goze alip Nanokotalogdan da alisveris yapiyorsaniz siseminiz kotu olmasa da daha iyi bir kombinasyon cikaranlar olacaktir.
Ben beklemeyi tavsiye etmiyorum. Yeni kartlar çıkıncaı 10xx serisi düşecek olsa bile atıyorum 200-300 TL düştü. E o sırada dolar artacak 20-30 kuruş ve bu sırada diğer parçalarda zamlanmış olacak Yeni nesil kartı alırım diyor isen o kartlar 1170 3500-4000 TL den aşağı çıkacağını sanmıyorum.
İmkanın varsa @Savia sistem iyidir ben alacaktım ciddi ilgilendim ama güzel indirimle işlemci ve diğer parçaları aldım. Değerlendirebilirsin.