9000 TL Ryzen 7 2700X Sistem Toplama

Öncelikle çok teşekkür ederim çok daha iyisi sizlerin olur umarım. PSU konusunda pek bir bilgim olmadığından bir türlü karar veremedim ve bütçeyi zorladığım için fiyat olarak düşürmeye çalıştım. Aynı şekilde kasa içinde çok bir bilgim yok sadece toz filtreleri 3 fanlı olması falan fiyat açısından da cazip olması tercih etme sebebim oldu. Bu iki parça performansı olumsuz yönde etkiler mi? Yoksa psu yu önerilen ile değiştirmem yeterli gelecek mi?

PSU yine de fena değil. Sertifikası olmasa da sitesinde %87'ye varan verimliliği olduğu belirtilmiş. Zaten marka da sağlam ve köklü markalardan biri. Daha fazla bütçenizi zorlamak istemiyorsanız kullanabilirsiniz. Kasanın hava sirkülasyonu iyi mi kötü mü bilmiyorum. Ancak görünüşü ve teknik özellikleri fiyatına göre iyi gözüküyor. Alternatifleri elbette bulunabilir. Marka takıntınız yoksa kullanın derim.

Son düzenleme:
Hocam o kasayı listenden çıkarmanı öneririm. Allah korusun o kasadan. Ben hiç memnun değildim ilk kasamdı.

Fiyatına göre yapılabilecek en iyi sistemlerden olmuş gerçekten. Sadece takıldığım nokta 850W spu koymuşsun 700-750 yeterli gelir diye tahmin ediyordum özel bir nedeni var mı acaba? Belki bu sistem üzerine yapabileceğim tek oynama ramları 3200'e çıkarmak olur. Emeğin için çok teşekkür ederim.

Anakartta 8+4 pin CPU güç girişi var. Bu yüzden sıkıntı çıkarmaması için 4+4 x2 güç girişli bir model olması lazımdı. En uygun,kaliteli,modüler ve yüksek W değeri olan bu güç kaynağını buldum. Ayrıca pinlerin girişi kırmızı olduğundan hem anakarta hem RAM'lerdeki kırmızı hatlarla çok yakışacağını düşündüğüm için tercih ettim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…