9000 TL Sistem [ALINDI]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

volkanFB

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba geçen hafta sizlere de danıştığım sistemimi nihayet satın aldım. Toplamda 9800TL civarı tutan sistemimi vatan bilgisayar'da çalışan arkadaşlarımın da yardımıyla 9250 TL'ye satın aldım.
Bu arada eğer taksit seçeneğini kullanmayacaksanız vatan bilgisayarı tavsiye etmem çünkü fiyatlar yüksek fakat taksite komisyon koymuyorlar ve taksitle alışveriş yapacak insanlar için ibre vatana dönüyor.
Parça listesini ve sistem fotoğraflarını ekleyeceğim. Sonrasın sizlere birkaç problemimi danışacağım yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem:

-MSI Z170A Gaming M7 Soket 1151 Motherboard
-MSI GTX 980Ti 6GB Ekran Kartı
-Intel i7 6700K İşlemci
-Corsair Vengeance 16GB(2x8) DDR4 3200Mhz Ram
-Samsung 850 Evo 250GB (540-520) SSD
-Seagate 3.5 Barracuda Sata 1TB 64MB 7200Rpm Harddisk
-Gigabyte Sumo Y 700W(Cougar) Kasa
-Corsair Hydro Series H80i GT Sıvı Soğutma
-BenQ 24' XL2411Z 1ms/144hz Full Hd Gaming Led Monitör
-Asus Echelon Cherry MX Mechanical Gaming Keyboard
-Steelseries/MSI Kinzu V3 Gaming Mouse (MSI Anakart Hediyesidir!)

Fotoğrafları eklemek için mecburen kalitelerini düşürdüm.

Evet arkadaşlar sistem fotoğrafları bunlar henüz Windows sürücüler ve güncellemeleri yeni bitirdim.
CS:GO kurdum ve 1 sat kadar oynadım full max 3840x2160 ayarlarda overclocksuz 300 FPS aldım daha sonra oyun performanslarını sizlerle paylaşacağım ama bir kaç problemim var.

Sıvı soğutucunun yazılımında ekran kartı bölümü kırmızı yanıyor ekran kartı fanlarıyla ilgili bir sorunum var sanırım. İşlemci soğutucusunun ve ekran kartının fan ayarlarını yapamadım nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum sadece en güncel sürücülerini kurdum.
Yapmam gereken her türlü ayarı ve nasıl yapmam gerektiğini anlatıp yardımcı olursanız çok mutlu olacağım.
@JaroxJamaica bu arada sistemi topladığında konuya beni etiketle demiştiniz sizinde yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin hayırlı olsun. Ekran kartı yük altına girdiği zaman yeşil-sarı-kırmızı gibi renk değişimi modları olabilir. Fan ayarlarına müdahale etmeni gerektirecek bir durum yok dostum. Sistemi kim topladı bilmiyorum ama kablolar çorba olmuş. Fakat hava akışını engelleyecek kadar olduğunu düşünmüyorum. Gıpta ile baktım. Keşke benim de GTX 980 TI'ım olsa.

Hocam benim arkadaşımda vatan bilgisayrda çalışıyor ona dordugumda calisanlara indirim olmadığını söyledi.Hatta kendisi geçenlerde İ phone 5s aldı Vatandan.

Harika bir sistem toplamışsınız. Hayırlı olsun.

Hocam benim arkadaşımda vatan bilgisayrda çalışıyor ona dordugumda calisanlara indirim olmadığını söyledi.Hatta kendisi geçenlerde İ phone 5s aldı Vatandan.
Müdürün %6 indirim yapma hakkı oluyor arkadaşın müdürünü zorlamak zorunda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…