9000 TL Sistem [ALINDI]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam fotograflarda göründüğü kadar karısık değil aslında temiz kasanın içi birde sadece kasada 6 faklı fan var kasanın yanında 2 saatten fazla kaldıgınızda zatüre oluyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı bir model düşürüp m5 alıp, sıvı soğutmayı H100i yapabilirdiniz aslında diye düşündüm. Sisteminizi iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

Kardeş şu ateri oyunu Tsubasa test eder misin? Şut efektleri falan nasıl özellikle hyuga'nın tiger şutunu efektlerini merak ediyorum. Şaka bir yana hayırlı olsun kardeşim bol oyunlu ve eğlenceli günler geçirmeniz dileğimle.

Millet sadece sizin GTX 980'inizin fiyatı ile bilgisayar toplar, siz gıpta edersiniz ha ? Şaka amaçlı söyledim ama cidden biraz şükür edelim 10 yıllık bir bilgisayar kullanıyorum ve Far Cry 4'te 7-8 FPS alarak oynuyorum.

Hocam benim arkadaşımda vatan bilgisayar'da çalışıyor ona sordugumda calisanlara indirim olmadığını söyledi. Hatta kendisi geçenlerde İPhone 5s aldı Vatan'dan.
Müdürün %6 indirim yapma hakkı oluyor arkadaşın müdürünü zorlamak zorunda
Anladım hocam teşekkürler. Sisteminiz hayırlı olsun.

Şahsi fikrim, bu kasa(şekil olarak) ve soğutucu yakışmamış. CM Mastercase pro + h110 GT.
Ancak tabiki benimki kişisel tercihtir, 10 numara sistem, takılma olmadan uzun yıllar dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…