9000 TL Sistem [ALINDI]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar hoparlör almamıştım 200 TL bütçe ayırdım aklımda 2+1 olarak Philips spa5300 var. Sizce ne almalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
@volkanFB render işleri veya oyun videoları çekiyormusunuz ? Çekmiyorsanız böyle bir sistem abartı olmuş. Oyun için 5000 tl ye bile çok güzel bir sistem toplananilir.

@volkanFB render işleri veya oyun videoları çekiyormusunuz ? Çekmiyorsanız böyle bir sistem abartı olmuş. Oyun için 5000 tl ye bile çok güzel bir sistem toplananilir.
Şuan render vb işlemler yapmıyorum fakat yakın zamanda yayıncılık yapmaya başlayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hoparlör diyorsanız Creative markadan şaşmayın. Ben şahsen 2012 yılından beri SBS320 modelini kullanıyorum, zerre sıkıntı yok. Sesi de yüksek, Subbwofer on numara. Kendine göre Subbwofer Bass ayarını yapabiliyorsun. Ben memnunum. Aynı şekil 2 tane daha SBS120 modelini kullanıyorum. Sıkıntı yok.

Sistem neden abartı olsun? 4K GTA oynayamaz 970 ile mesela. Ayrıca geleceğide düşünerek güzel sistem toplanmış güle güle kullanın.

Çok güzel sistem olmuş. Hayırlı olsun. Bize de nasip olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…