PSU bomba gibiymiş hocam. SSD sağlığı kratostan hızlı düşüyor mu?Gametech GTP-500V2 500W
Gametech GTP-500V2 500W detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com Aerocool CS-107 Bilgisayar Kasası
Aerocool CS-107 Bilgisayar Kasası detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com Apacer Panther 8 GB 3200 MHz DDR4 Ram
Apacer Panther 8 GB 3200 MHz DDR4 Ram AH4U08G32C28Y7GAA-1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com AMD Ryzen 3 1200
AMD Ryzen 3 1200 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com Gigabyte A520M K AM4 Soket Anakart
Gigabyte A520M K AM4 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com Kioxia Exceria SSD (480 GB).Axle Radeon RX 580 8GB Ekran Kartı
Axle Radeon RX 580 8GB Ekran Kartı RX580/8GD5P6DIP3 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Önerileriniz için teşekkürler, ilk önerdiğiniz sistem ile Crew bu sistemin arasında çok fark var mı acaba ? Kasasını değiştirdiğimde 8600TL ye düşüyor da.Bütçe artarsa buna bakabilirsiniz.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
INTEL I3 12100F - ASUS DUAL RX-6600-8G-PRIME H610M-K-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F - ASUS DUAL RX-6600-8G-PRIME H610M-K-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Öneriniz için teşekkür ederim. Bileşenleri tek tek almayı düşünmüyorum.Gametech GTP-500V2 500W
Gametech GTP-500V2 500W detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com Aerocool CS-107 Bilgisayar Kasası
Aerocool CS-107 Bilgisayar Kasası detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com Apacer Panther 8 GB 3200 MHz DDR4 Ram
Apacer Panther 8 GB 3200 MHz DDR4 Ram AH4U08G32C28Y7GAA-1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com AMD Ryzen 3 1200
AMD Ryzen 3 1200 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com Gigabyte A520M K AM4 Soket Anakart
Gigabyte A520M K AM4 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com Kioxia Exceria SSD (480 GB) .Axle Radeon RX 580 8GB Ekran Kartı
Axle Radeon RX 580 8GB Ekran Kartı RX580/8GD5P6DIP3 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Evet gördüm ancak bütçem yetersiz.Forumda konusu yapıldı, 11500 tl sistem vardı. Kaçırmayın derim onu.
Tabii ki var. Attığım sistemde GTX1650s var ve parça kalitesi daha yüksek.Önerileriniz için teşekkürler, ilk önerdiğiniz sistem ile Crew bu sistemin arasında çok fark var mı acaba? Kasasını değiştirdiğimde 8600TL'ye düşüyor da.
Öneriniz için teşekkür ederim. Bileşenleri tek tek almayı düşünmüyorum.
Evet gördüm ancak bütçem yetersiz.
Teşekkür ederim. Attığınız sistemden daha iyi bir sistem olamayacağını düşünerek satın alıyorum.Tabii ki var. Attığım sistemde GTX1650s var ve parça kalitesi daha yüksek.
Daha iyisi olabilir belki.Ne olur ne olmaz diye başkalarınada soralım.Teşekkür ederim. Attığınız sistemden daha iyi bir sistem olamayacağını düşünerek satın alıyorum.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com