9000 TL Sistem toplama

mert.dikbas

Hectopat
Katılım
9 Şubat 2014
Mesajlar
18
Evet haklisiniz hocam. Ayni zamanda lise son sinif ogrencisiyim. Okulda da pc'li egitim var. Yapilabilir ama hafta sony calistigim is geregi evde olmuyor. Masaustu ile ilgilenemeyebilirim. İsterseniz mesajdan tartisalim. Biraz yardimci olabilicekseniz toplama konusunda.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii kide yardımcı olurum. Fakat şöyle bir şey var; notebook aldığınız taktirde, iş yerinizde veya okulda oyun oynayabileceğinizi sanmıyorum. :) Dragon edition 7 bin lira civarında şuan. Bu bütçeyle 4-4500 lira civarı bir canavar ve 2500-3000 liraya da notebook olarak gayet güzel bir ürün alabilirsiniz. Karar sizin. Dediğim şekilde yapacaksanız, bütçenizi belirtin yardımcı olayım. Şunu da belirteyim; yazın bende notebook almayı düşünüyordum. Fakat öğrencilikten dolayı notebook düşünüyordum. Kararım değişti bende toplayacağım. Zira çok daha iyi.
 
Cidden bayagi hosuma gitti. Seyahatler de msi kullanirim. Okul olsun is olsun cok iyi bir fikir. Tesekkur ederim. Bir de ustatlar yorum yapip yardimci olursa cok iyi olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Emin ol kimse buna hayır demez. Ayrıca, bütçeniz uygun olduğu için abarttım ben biraz. Yoksa 400 lira kadar daha kısılır, oyunlarda performans kaybetmeden. MSI Dragon'a vereceğiniz paradan daha az bir parayla bunları yapabiliyorsunuz. Bu sistemin yanında, MSI Dragon'dan söz edilmez. :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı