9000 TL Sistem Toplama

Bir de RTX modelleri 4K için yapılmış bir kart ve attigin testte gta 5 dışında hepsi 1080P oynanmış ve 4K Oynanan Gta 5 Te RX 5700XT Yi nasıl geçtiğini görebilirsin. O yüzden 1080P oynamak istiyorsan RX 5700XT Alırsın Fakat RTX2070 için 4K veya 2K.

Hemen bozulsun istiyorsa AMD alsin. Fanboyluk yapmaya gerek yok sonuçta ucuz diye.

Saçmalama burada fanboyluk yapan sensin, senin topladığın sistemde çöp 1200TL SSD'ye yatıran ve diğer parçalardan kısna bir kişi sistem toplamasın bir zahmet.

Testi adam akıllı izle, RX 5700XT önde.
@isimyokrds ve @Feath size sahmet olmassa bana İtopyadan toplayıp yeni çıkacak şeyleri de ekstra bana söyleyip atara msınız

Hocam tabii ki atarım sen benim dediğim şeyleri al pişman olmazsın. Bazı parçalar Hepsiburada'da daha ucuz olduğu için oradan ekledim Hepsiburada'ya güvenebilirsin problem çıkarmaz, RX 5700XT 1 ay falan sonra yeni soğutucu modelleri çıkacak onlardan al.

Toplam: 6256TL yapıyor geriye kalan para ile de RX 5700XT alırsın. Attığın headshot olsun, güle güle kullan.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sen okumayı öğren ondan sonra buraya yaz 1 ay bekle dedim daha iyi soğutucu modelleri çıkacak dedim ama sen hala ısrar ediyorsun 4K için RTX 2070 az gelir, 2K ve 1080P için RX 5700XT önde 2500TL kartla da 4K oynanılmaz. Hadi oku da yaz birdaha.

Reis daha fazla mesaj yazmıyacağım sen de yazmazsan sevinirim hadi iyi günler.

PSU aşırı dandik. Onun yerine FPS alınabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fan gelse ne olucak 2 li fan modellerini de gördük 75 dereceden aşağı gördüğü yok

Kimmiş bu üstteki teknoloji özürlüsü? Stok fanlı kart ile markaların daha önce çıkmış bir karta özel yaptıkları tasarımı karşılaştırıp, AMD üzerinde sucuk pişirirsin diyen? Sen bilgisayar diye android telefona Windows yükleyip mi kullanıyorsun?

Kardeş bende anlamadım, sıkıntısı var herhalde. Adama kanıt gösteriyorum yok ben bildiğim her şey doğrudur diyor. Cevap vermemek gerek, ben raporladım alsın cezasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…