9000 TL telefon önerisi

Bütçe
9000

xhenroq

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. Öncelikle forumdaki ilk konum, o yüzden bir hatam olursa belirtin.

Başlıkta belirttiğim gibi 9000 TL bütçem var, çok zorlarsam 500 TL kadar aşabilirim ama pek mümkün görünmüyor (ikinci ele giremem maalesef). İkinci öğretim öğrencisi olduğum için vergi indiriminden de yararlanamıyorum. Şu an Samsung S9 kullanıyorum ama ekranı bozuk ve daha fazla dayanmayacak gibi duruyor. Ekran değişim fiyatı en son baktığımda 4200 liraydı. Özellikler konusunda çok araştırma yaptım, A24 mantıklı gibi duruyor ama buraya da sorayım dedim.

Yeni telefondan beklediğim özellikler şöyle:
1: Kamerası çok kötü olmadığı sürece pek önemli değil.
2: Pil ömrü konusunda sıkıntım yok, her telefon bu konuda S9'dan iyidir zaten.
3: Yeni Samsung telefonlar gibi 4 sene sürüm desteği olmasa da olur, en fazla 2 sene kullanmayı planlıyorum (Yazın çalışıp S serisinin daha yeni modellerinden almak istiyorum).
4: Benim için en önemlisi, hız ve performans konusunda en azından S9'a yakın olmasını istiyorum. Oyun olarak genelde emülatörler ile PSP ve bazı eski PC oyunlarını (Half-Life 2) oynuyorum. S9 amiral gemisiydi ama bu 5 sene önceydi, yeni telefonun en azından hız olarak S9'u aratmamasını umuyorum.
5: Redmi telefonlardan uzak durmak istiyorum, MIUI konusunda çok negatif yorum var çünkü (Yine de kullanan biri varsa dinleyebilirim).
6: Ekranı AMOLED olursa daha iyi olur.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

A24 yerine S20 FE almanız sizin için daha hayırlı olabilir. Kamera performansı A24 çok kısıtlı özelliklerle geliyor. S serisinde her zaman üst donanım kullanıldığı için A serisi gibi orta seviye telefonların performansı sizi kesmeyebilir.

Ben de yıkıldım görünce, sadece örgün öğretimde okuyanlar yararlanabiliyormuş.

Yenilenmiş telefon çok daha mantıklı bu bütçede ama babam alacak, o yüzden sadece sıfır alabilirim.
Babanı ikna edersen kesinlikle yenilenmiş s20 fe al.

Ve yenilenmiş telefonlarda taksitte var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı